lørdag 2. juli 2011

hjemme best

Det er så fantastisk herlig godt å være hjemme. Jeg storkoser meg. Har akkurat spist frokost sammen med mamma og lille Aurora. Det er så godt å være i sitt eget hjem. Jeg våknet på mitt eget rom i morges. Jeg våknet ved siden av min kjære Lars. Det er så herlig.

Gårsdagen var fantastisk. Jeg var Frida hele kvelden. Møtte masse folk som det er kjempe lenge siden jeg har sett. Alle var så hyggelige og snille med meg. Ei god venninde sa til meg: " jeg var veldig spent på hvordan du var, men du er jo frida jo". Det var så herlig og høre. I lang tid har jeg vært "anorektikeren". Det å høre at jeg var Frida var herlig.

Resten av permisjonen skal jeg pakke litt av det jeg trenger. jeg tok nemlig med meg nesten alt jeg hadde på østmarka hjem. Det er her hjemmet mitt er, og det er her tingene mine skal være. Så får jeg heller ta med det jeg trenger å ta med. Ellers skal jeg bare kose meg. Det er så herlig å være hjemme sammen med mine kjære.


~Frida~

3 kommentarer:

 1. Så godt å lese at du har en så vellykket permisjon, og at du hadde det fint sammen med venner :)
  Stooor klem fra meg ;)
  <3

  SvarSlett
 2. åh, så herlig da frida! :) unner deg alt godt i livet, så mye du har vert igjennom skal det virkelig mye mot til for å komme seg ut av, og det ser ut som du er på bedringens vei :) masse lykke til frida, du er virkelig sterk!
  krysser alt jeg har for deg <3

  SvarSlett

gode ord dør sist