lørdag 6. august 2011

kyssesyken og dobbelt sondemåltid

gjett hva? jeg har kyssesyken. Det er ikke overaskende på noen måte. Jeg har bare gått å ventet på den de siste ukene, siden Lars har vært rammet av den en god stund.
nå har altså symptomene kommet. halsvondt, hovne lymfeknuter, feber, hodepine, hoven milt og KVALME. Jepp.. kvalme. Så jeg kastet opp i ettermiddag. Og hva skjer hvis Frida kaster opp?
DOBBELT SONDEMÅLTID! det er ikke min skyld at jeg har kyssesyken og kastet opp ffs.
Det er så urettferdig. akkurat nå ligger jeg i senga med magereime og har en liter sondemat i magen.
jeg kjenner angsten bre seg over hele kroppen. jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre. hvordan takle angsten? hvordan komme meg gjennom dette?jeg prøver å tenke at mat er medisin og vil føre meg tilbake til livet. Det er det eneste som kan gjøre meg frisk.
tøft er det.
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Ooooh nooo,off,not good. At du er blitt syk altså. Du må nok bare prøve å tenke på at det er medisin,kroppen din trenger jo næringen når du kaster opp det lille du får i deg. Håper dette ikke blir langvarig. Masse god bedring vesla.

  Klem <3

  SvarSlett
 2. Å få kyssesyken var vel det eneste som manglet nå? men man kan jo ikke gjøre stort heller. Jeg skjønner panikken, tro meg, og angsten for den saks skyld, men er man fysisk syk krever kroppen LANGT mer energi enn ellers. Maten er "frisk- medisin" og akkurat nå trenger du all næring du kan få i deg. Anoreksimonsteret kan hyle høyt, men jeg vet du kan hyle høyere.

  God bedring lille venn, håper det ikke varer så alt for lenge dette her. Stor nattaklem <3

  SvarSlett
 3. Uffda, fine, gode deg. Det kan ikke være lett å få det på toppen av alt. Håper du blir fort bedre. Hold ut der inne, og fokuser på målene dine. Du er en nydelig jente, og du fortjener sånn å smake på det virkelige livet igjen for fullt nå. Du har kjempet og kjemper så tappert, og jeg er sikker på at du kommer deg i mål med tiden. Sender deg en stor motivasjonsklem. God bedring!<3

  SvarSlett
 4. Huff det va jo ikke akkurat heldig da... :/ GOD BEDRING <3

  SvarSlett

gode ord dør sist