torsdag 4. august 2011

møtereferat og tanker om fremtiden

Hva ville den hvite boksen med de avgjørende tallene vise i dag?
Jo, det skal jeg si deg. De viste at jeg igjen er over den berømte 40 kg-grensen. Takk og lov for det, sier jeg. Fy skam seg, sier anoreksitrollet.
Jeg la ut om mine planer for fremtiden i starten av uken. Det har gått veldig opp og ned. Det har vært vanskelig å spise og holde på maten, så det har hovedsaklig vært bare sondemat og oppkast. Men siden jeg nå har to timer oppfølging liggende i sengen etter hvert måltid, er det ikke noe spørsmål om vektoppgang en gang. Det er jo bra, fordi  det er jo det jeg ønsker også. I tillegg i dag ble det bestemt at badet mitt skal låses, for å hindre at jeg kommer under 40 kg igjen.
Jeg er fornøyd med utfallet av møtet. litt ambivalent. litt usikker på hvordan jeg skal komme meg igjennom dette, men med godt håp.. målet er som sagt vektoppgang.
Jeg fikk også bekreftet at tvangsvedtaket blir opphevet når jeg når BMI 17 i dag, noe som betyr at jeg kan ta en liten fripause før jeg skal til  Levanger. Det er noe å jobbe seg opp mot. Jeg vet jeg er fornøyd med kroppen min når jeg er på bmi 17, og skal fint klare å holde meg der frem til jeg skal på Levanger.
Jeg fortsetter planen slik som før. mat + hvile = vektoppgang.
~Frida~

3 kommentarer:

  1. Du har all grunn til å være stolt over deg selv, nydelige!! <3
    Fortsett slik!
    stor klem.

    SvarSlett
  2. Jeg heier på deg! <3 Klem fra oppi gangen..

    SvarSlett

gode ord dør sist