søndag 7. august 2011

tullete opplegg

jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. hvorfor kan de ikke bare låse badet, hindre meg i å kaste opp, hindre anoreksien i å styre meg? i behandlingsplanen min står det at hvis jeg blir fersket i enten trening eller oppkast, skal det bli gitt et fullstendig sondemåltid. På torsdagsmøtet virket det som om de var veldig innstilt på å få meg til å slutte å kaste opp. hva er logikken i å låse opp badet ved behov og dusje i 15 minutter alene da? Jeg klarer ikke å slutte å kaste opp når muligheten er der. muligheten er der hele tiden.
Opp i vekt går jeg uansett, siden jeg ligger to timer i sengen etter hvert måltid, men det handler om at jeg ønsker selv å slutte med oppkast. Det handler om at jeg trenger å bli fratatt mulighetene til å kaste opp.
hvordan skal jeg bli frisk hvis jeg føler at jeg må kaste opp når hver mulighet dukker opp? Fordi det er nettopp det jeg gjør nå. Jeg kaster opp når jeg har mulighet. Jeg ønsker det ikke. Jeg ønsker å opp i vekt, beholde maten, og bli frisk.
i morgen er det veiing og møte. jeg er veldig ambivalent, men jeg tenker på å legge frem at jeg ikke kan gå på do alene. Jeg vil bli frisk, da er det det som må til. Da er det det jeg trenger. Hvordan skal jeg lære meg å stå i angsten hvis det ikke er noe angst der, fordi den ligger i do? hvordan skal jeg bli sterk nok til å passe på meg selv en dag hvis jeg ikke lærer meg å takle angsten?
Jeg blir oppgitt. hva mener dere?
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg blir helt oppgitt over hvordan denne "behandlingen" skal foregå. Hvor lenge skal de forsinke prosessen, eller holde deg tilbake? Det sier seg selv at anoreksien benytter seg av enhver mulighet, og når det er mange av de, må det jo gjøres noe? Arg, jeg klarer ikke å fatte hvordan de kan la sykdommen styre deg sånn. Du sier selv at du vil fortest mulig til Levanger, men det kommer jo til å ta evigheter om ikke det gjøres noe snart?

  Er de virkelig så lettlurte? Anoreksien er smart, og vel så det, de burde da vite det? Om planen sier "nytt sondemåltid etter opppkast" Ja, så må det jo også gjennomføres. Døra må være låst osvosv.

  Du er sterk som tar det opp, Frida. Masse lykke til i morgen, håper det går din vei!

  <3

  SvarSlett
 2. Jeg synes du skal skrive ut akkurat dette innlegget og vise det til dem i morgen.
  - Mye motivasjon i innlegget ditt, og ikke minst ærlighet.
  <3

  SvarSlett
 3. Vil tvangen forsvinne ved å fjerne mulighetene til å kaste opp? Eller vilden være der, og fylle kroppen tvert en mulighet blir gitt igjen. Livet er fullt av muligheter til å kaste opp. Men det er nok kun du som kan velge å bruke mulighetene til noe annet. Noe som du fortjener bedre.

  Du er utrulig sterk forresten. Beundrer livet du en dag vil få <3

  kjemp.

  tross.

  vinn.

  0cean

  SvarSlett
 4. Du e så klok <3 Støtte opp om forslaget om å skriv ut det her og vis det te dæm! Klem

  SvarSlett
 5. Støtter forslaget om å skrive ut innlegget å vise det til dem<3
  som sagt tusen ganger før; fortsett å kjempe, nydelige frida. Du vil klare det, men det krever at du får rett hjelp..
  glad i deg - stor klem.

  SvarSlett

gode ord dør sist