onsdag 30. november 2011

en hverdag på intensiv post A4

Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne skrive litt om hvordan min hverdag ser ut nå.
De fleste dager er like, så det er ikke så vanskelig.

Jeg blir vekt litt før 08.00 da de kommer brasende inn med min største fiende. nemlig sondematen.
sondematen (500 kcal) gies på 30 minutter. Etter det har jeg en halvtimes oppfølging i sengen. Jeg har ikke så mye valg i og med at jeg ligger i reimer.
Etter oppfølging står dagens første tvangsrituale før tur. Jeg går 150 ganger rundt senga mi. Det tar ca 25 minutter. Etter det er jeg fortsatt så trøtt og sliten at jeg som regel slukner i en stol på "stuen" og sover til klokken er 12.00. Da er det en ny runde med sondemat og reimer. (500 kcal). oppfølging etterpå og etterfulgt av 200 runder rundt senga + 100 armhevinger. Etter det har jeg på tirsdager og fredager samtale med psykolgen. andre dager kommer mamma på besøk. ellers har jeg et kvarters utgang i rullestol sammen med 2 personalet. Jeg har også en halvtimes tid med mobilen i løpet av vakten. Jeg sovner som regel frem til neste måltid som er 15.30. samme runde om igjen. tvang, oppfølging, 200 runder rundt sengen + 100 armhevinger. neste måltid er kl. 20.00 så da får jeg tid til litt dusjing, 1 time med dataen min, 1/2 time med telefonen og hva annet jeg måtte finne på. vanligvis er dette en vanskelig tid for meg. Jeg føler meg ofte skitten etter å ha fått i meg så mange kcalorier. i sjutida er jeg utslitt og sovner som regel, før jeg på nytt blir dradd med inn på rommet i reimer for siste måltid. Da er jeg nesten på gråten for jeg er så utslitt etter dagen. Jeg orker ikke mer vonde følelser, ikke mer trening, ikke mer brøling osv. Men jeg har ingen valg. måltidet skal gjennomføres.
Etter trening og alle tvangsritualer nærmer klokken seg 22.00 og nattevakten kommer. Det hjelper vanligvis med en røyk for å roe meg litt. sang hjelper også innimellom for å få litt fri fra tankene mellom måltidene. resten av kvelden klarer jeg som regel å slappe av med litt tv, før jeg må i seng kl. 00.00.
Så begynner tanken på at jeg snart skal våkne opp igjen og gjennom en ny helvettes dag. Jeg leser litt, tenker litt, gråter litt, noen ganger må jeg opp å gå litt, men jeg sovner litt slutt. utslitt etter nok en dag.
 hver mandag og torsdag er det veinger, og det er som regel disse dagene som er verst.

slik ser dagene mine ut. ikke noe å trakte etter. Jeg gleder meg til å gå ut herfra for å si det sånn.
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Det var et merkelig liv! Kom deg ut derfra! Har sett bilder av deg slik du var før. Gud hjelpe meg så vakker du var. Du kunne reist rett til Hollywood. Det kan du ikke nå. Da skjønner du at du har mer enn en ting du kan strekke deg etter. Hvis du vil. Hva du vil. Hvis du bestemmer deg. Bestemmer deg ordentlig. Hvis du lar ting fra fortiden ødelegge deg slik, er det som om du betaler på et lån for noen andre. Som om de bor "rentefritt" inni hodet ditt. Det er jo bare deg selv du skader. Det er ikke riktig. Er det vel? Klem

  SvarSlett
 2. Kjäre Frida.
  Hvorfor lar de deg utföre tvangsritualene med ökt aktivitet etter måltidene?Det er vel en av de tingene de skal hjelpe deg med å bryte?
  Tenker på deg,vennen.
  Klem,Anita:)

  SvarSlett
 3. Vet det er vanskelig, men hvis du prøver å samarbeide med sondematen så slipper du kansje reimer? Men skjønner veldig godt at du sliter deg ut altså. Tenker mye på deg... Og håper du får bedre dager snart.
  Klem <3

  SvarSlett
 4. Du forlenger prosessen m disse tvangsritualene..

  SvarSlett

gode ord dør sist