fredag 2. desember 2011

fredag, tung dag

Dette har vært en tøff dag. Det er vanskelig å la være å trene. Jeg har jo brukt å trene bort de vonde følelsene og tankene rundt mat, og det å la være skaper en storm av følelser inni meg. Jeg har hatt en utrolig vanskelig dag i dag. Men vet dere hva? Jeg har klart det! Jeg har kun gått 50 runder rundt sengen og 50 armhevinger. Jeg har klart å trosse tvangen med å ikke kunne sitte ned å slappet av. Jeg har trossset flere tvangsrtanker. Det har vært et helvete, fordi det vekker så mange følelser og minner.
Men jeg har klart det.

Det er Fredag, Idol i kveld. Det hjelper å få tankene på noe annet. Det som er dumt er at idol starter akkurat når jeg får siste måltid. Så da er lyden på full guffe så vi hører det godt.

ellers driver vi å jobber med å prøve å få selve matsituasjonen litt mindre vond, prøver å fokus på ndre ting. hittil har vi snakket om alt og ingenting, drevet med diverse ordleker osv. Jeg kan vertfall si at jeg har blitt veldig god på geografi. Noen ganger under måltid for å få fokus på andre ting pleier vi å si land og byer i verden. en begynner, så fortsetter den neste med et land eller en by på siste bokstav i det forrige som ble sagt. Det hjelper.

Ellers blir det vel besøk i helga også.

god fredagskveld.
~Frida~

2 kommentarer:

  1. Pleide å spille yatzy da jeg var på reernæring. Godt å tenke på noe annet mens d står på.

    SvarSlett
  2. Jeg håper med hele mitt hjerte at du snart kan ta imot sondeernæinga frivillig <3

    SvarSlett

gode ord dør sist