"Veien til å bli frisk-motivasjon"

kjære venner, krigere, medkjempere, familie og vakre mennesker..kjære lesere <3

Dere har støttet meg gjennom kampen min, noe som har betydd veldig mye for meg og styrket meg gjennom krigene jeg har gått gjennom. Ordene og tilbakemeldingene jeg har fått fra dere har som sagt styrket meg, men også ført til at jeg har følt meg verdigfull, fått gode følelser, bekreftelser på meg selv, motivasjon, tro og håp. til og med tårer....

På denne siden kan dere skrive motivasjonsord til meg som jeg kan lese når ting blir tøft. Det hjelper meg veldig å lese ordene deres når ting er tungt, fordi da hører jeg på dere. Jeg stoler på dere, og ikke på sykdommen.

Jeg setter enormt pris på at dere fortsatt følger meg... Legg igjen noen ord her da vel, så blir jeg kjempeglad <3
Takk kjære venner<3

11 kommentarer:

 1. Så lenge det er liv er det håp! <3

  SvarSlett
 2. Du klare det her, Frida!
  Det har æ trua på <3

  SvarSlett
 3. Stå på Fridamor <3 Du e sterk å flenk å æ har trua på at d hær d klare du! Når denj kneika hær e kåmme åver ska denj lille-store FRIDA opp å fram!! D e mang som savne dæ å venjte på at du ska bli frisk ijæn, jør d for dæ sjøl å oss! Vi trøng dæ Frida! Du lyse opp dagan å e så snill å omsorgsfoilj <3 Du e en sterk person, veit d, æ kjenne dæ :) Gla i dæ Frida, å savne dæ som vænnina mi, læng sia no ja :) bamseklæm fra GM <3

  SvarSlett
 4. Støtte dæ uansett Fridamor<3 Herre her klare du! Tenke på dæ gjør æ å! Gla i dæ snupp ;-* - Ane Dorthe :)

  SvarSlett
 5. STÅ PÅ!
  Dette klarer du, Frida!
  Tenker på deg hver dag, og vil så veldig gjerne at du skal bli frisk. Det fortjener du virkelig.

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner deg ikke i det heletatt, men har felt mange tårer for deg. Tenker også ofte på deg, besøker bloggen din så ofte jeg får det til for å se hvordan det går med deg. Det du srkiver treffer meg så dypt.
  Det at du er så ærlig på bloggen beviser at du er ei utrolig sterk jente, selv om det noen ganger kanskje ikke føles slik. At en slik psykisk sykdom kan ødlegge ei så fantastisk jente..
  Jeg vet ikke helt hva jeg kan si, ord blir ofte litt små i en slik sammenheng.. Jeg vil bare at du skal vite at du har nok flere enn du aner som er her å heier på deg, og ønsker at du skal vinne denne kampen.
  Kan også nevne at du overrasker meg, at selv om du er så langt nede, og virkelig sliter for tiden, så har du en utstråling enkelte bare kan drømme om.Du lyser godhet!
  Jeg heier på deg, Frida. Jeg og mange, mange, mange andre.. <3

  SvarSlett
 7. Fant bloggen din i dag og har lest noen innlegg. Vil bare fortelle deg at du er ikke alene, vi er mange som forstår og føler på hvert eneste ord av hva du skriver. Jeg kan ikke komme med noe motivasjon eller ord som kommer til å gjøre alt bra, i og med at jeg selv er inne og ute på dps og østmarka med spiseforstyrrelser og har samme tankene som du i hodet. Men det jeg kan fortelle deg er at det er det gode som gjenstår. Og jeg tror det er en mening med alt som skjer, og jeg tror at når du kicker den jævla anoreksiadritten til hellvete kommer du ute av dette som en meget sterk og bevist person.
  Jeg håper du finner din veg til friheten, og i mellomtiden må du alltid minne deg selv på at DU betyr noe. Klem

  SvarSlett
 8. Du er verdt så utrolig mye!
  Heier på deg<3

  SvarSlett
 9. Stå på Frida! Du slo meg som en sterk person da jeg møtte deg den gangen for mange år siden, du slår meg fortsatt som et utrolig sterkt menneske. Jeg har tro på deg! Hele livet ligger foran deg, du har alt å kjempe for, ingenting å tape. Stå på!

  SvarSlett

gode ord dør sist