onsdag 8. juli 2015

Kjære alle ofre

kjære alle ofre
kjære alle rammede
kjære alle pårørende
kjære alle fightere
kjære alle der ute....
som trenger å høre dette.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt alt jeg ønsker å si til alle der ute som jeg ønsker å formidle noe til. Jeg tror at de som disse ordene er ment til, vet det når de leser dette.
Det er så utrolig mange der ute som sliter, dessverre. Det er så mange som føler seg fanget i ett eller annet, og ikke klarer å få det livet de ønsker seg. Det er så mange som føler seg annerledes eller for lite verdt. Det er så mange som føler at livet bare går imot seg. Det er så mange som føler seg ensom og alene og bærer mye tungt. Det er så mange som skammer seg og så mange som bærer avsky mot seg selv. ikke fordi de har noe grunn til det. Det er en grunn til det, men den er en helt annen enn de selv føler. Det er dessverre slik at i dagens samfunn og i dag er det så mange faktorer som skal klaffe 100% hvis man skal klare å gå gjennom livet uten motgang. Så hvem i svarte gjør det? hvem går gjennom hele livet uten motgang? og hva er motgang? Alle har motgang i livet ! selvfølgelig i forskjellig grad, det er det jo ingen tvil om. Men det som er sannheten er at en liten ting kan utløse så store byrder for et menneske. og en liten ting kan være en stor ting for noen. Vi er så forskjellige. Det er så mye dritt i verden. Det er en ting. Men samtidig er vi satt sammen sånn vi mennesker at vi har en tendens til å skape oss de merkeligste tanker og utfordringer for oss selv. både pga samfunnet, egne krav, andres krav, sosiale krav, forventninger osv.

jeg har snakket med så mange som sliter... og jeg synes det er så viktig å si til alle sammen at dere er verdt noe, dere er viktige og unike. Dere er spesielle. Dere er elsket. Dere har valg, og har forutsetninger til å bli friske hvis dere vil(i de fleste tilfeller).
Jeg vil bare si at dere er ikke alene. Og at dere ikke må gi opp selv om livet føles dritt..

For meg har livet vært et helvete i 11 år nå. Men jeg kan ikke gi opp. Jeg må bare tenke at jeg må fortsette å holde meg i live til jeg er der at jeg har fått det livet jeg ønsker meg. Jeg må fortsette å kjempe. Og jeg må ha noe å kjempe mot. Jeg må ha realistiske mål. Det er jo dit jeg skal komme. Selv om jeg har vært nær ved å gi opp mange ganger,har jeg holdt fast håpet mitt og drømmene mine, og sagt til meg selv at "dette fikser jeg denne gangen også".
Jeg er egentlig et veldig livsglad menneske. Jeg har mange friske sider også.  Det er de sidene jeg må holde fast i å forsterke.
så jeg tror det er håp.

Men jeg vil formidle til alle der ute at dere ikke er alene. Dere trenger ikke å bære smerten alene,uansett hva dere bærer på.
Livet kan være vondt i perioder,men det betyr ikke at det skal være slik foralltid.
Så fortsett å kjempe og håpe og aldri aldri gi opp..
~Frida~

1 kommentar:

  1. Takk for gode ord Frida.

    Disse trengte jeg akkurat idag. ��

    Klem

    SvarSlett

gode ord dør sist