torsdag 30. juni 2011

Er dere spent?

Jeg sto på vekten i morges! den hvite boksen var avgjørende. Tallene som sto på den hvite boksen og om jeg hadde oppnådd vektkravet var avgjørende for hvordan helga mi skulle bli.

800 g NED på fire dager!
WHOT?
NEEEI! ¨
jeg gråt! jeg var livredd. Alt var planlagt! Alt var klart for tidenes helg hjemme i Lensvika. Jeg gledet meg som en unge. Jeg skulle jo på kibneb-festival. Jeg skulle jo hjem. Vekta skulle jo vise opp, og ikke ned. Jeg har jobbet hardt for dette. Jeg har pint meg gjennom hver eneste måltid. Jeg har kjempet for å holde fokus på permisjonen og at jobben jeg gjør avgjører om jeg får den.
Jeg var livredd og motløs da jeg gikk av vekten. Alt var gått i vasken. all glede i hele verden forsvant for meg. Mørket innvandret meg. Det ville ikke bli permisjon på meg nå som vekta hadde gått ned så mye.

Spent gikk jeg inn på samtalerommet med kontakten min og legen min i hælene.
Livredd og spent satt jeg med armene rundt beina i fosterstilling og kviet meg for hva som ville komme ut av munnen på legen. Først snakket vi litt om hvordan det har gått de siste dagene, og om ettermiddagen i går, der jeg hadde to runder med oppkast. Noe som helt sikkert var avgjørende for vektnedgangen jeg har hatt.
Og at vi på mandag måtte sette oss ned å se på kostplanen og aktiviteten. jeg måtte være forberedt på eventuelt opptrapping på kostplanen. Det var greit, og jeg skjønner den.
Så kom det. Svaret jeg ville høre! " Permisjonen synes vi du fortjener likevel, siden du har jobbet så hardt i så mange uker nå. Vi tror det vil gjøre deg bare godt å få komme litt bort og få litt motivasjon igjen"
Det var som musikk i mine ører. JEG SKAL PÅ PERM! JEG SKAL HJEM!

Jeg gleder meg som en unge. Jeg gleder meg så utrolig mye. Alt skal bli så bra. Jeg skal gjøre ALT som skal til for å få til en perfekt permisjon. Alt skal bli fortreffelig bra. Det skal bli fantastisk. Jeg gleder meg sånn til å sove i min egen seng, treffe vennene mine igjen, på fest, treffe folk igjen, være hjemme der jeg hører til.

Dagen i dag skal fylles med pakking,for her er det mye klær som skal bli med hjem. Jeg har ikke vært hjemme på snart 5 måneder. Det er utrolig lenge. Det er alt for lenge. Men nå skal jeg heldigvis og takk og lov få lov til å dra på min første hjemmepermisjon <3

JEG GLEDER MEG!!!!
~Frida~

8 kommentarer:

 1. Gratulerer! Så herlig at du skal på perm, det fortjener du! <3 Du går sikkert opp i vekt på perm ^^
  Lykke til!

  - Jane Amaya

  SvarSlett
 2. Gratulere frida :-)!

  SvarSlett
 3. Grattis vennen <3<3<3 Ble så glad :) Lei meg for att du har gått ned, men samtidigt vet jeg av erfaring att det iblandt blir sånn.. Og att det faktisk ikke er helt uvanlig at man går ned når man begynner spise selv igen... men det stabiliserer seg etter hvert og du kommer SAKTE gå opp.. Kroppen er som en byggarbeids plass.. ting tar tid. Iblandtt er man kjempe glad for det, og andre ganer frustrert og motlös over samme sak. Men det viktigste gjennom hele denne vandringen er att om du fortsetter å ta steg i retning mot dine mål, dine drömmer, så KOMMER du å komme frem! DET KAN jeg love deg... Men det er et heltids jobb, som krever mycket av dig. En stahet og vilje av stål! Men jeg tror at du har den staheten og viljen i deg!!

  Åh-jeg LENGTER til jeg får se deg med Frida-blikket lysende fra ditt blikk igjen. Ekte og vakkert! Du e ei så fin veitj!!!
  Og ä HEJE på dä!!!!!!

  Stor kläm <3

  PS!
  Ha det SUPER i helga - men pass på å få i dä nok energi når du e så my i gang - man kan ha det så my triveliar når man orke og har kraft te å NYT av allt og aillj rundt sä <3<3<3<3

  SvarSlett
 4. Gratulerer!! :D Bra jobba!

  SvarSlett
 5. Gratulerer kjempemasse! Så bra at legen og behandleren din også ser at du jobber for å få det til, selvom tallene på vekta fremdeles ikke følger jobben du legger i det!! Du er flink og det er spennende å følge deg på din vei til å bli frisk.
  Kos deg gløgg ihjel i helga på perm :)

  SvarSlett
 6. Ååå, gratulerer Frida :-D Kos dæ masse i helga, og kanskje vi treffes på Kibneb :-D klem

  SvarSlett
 7. Så herlig å lese!! Ble veldig glad på dine vegne nå altså!! <3 Er ganske så sikker på at det kan hjelpe deg til å fortsette kampen din, med at du fikk denne permisjonen :)
  Kos deg masse! :))
  *klem* <3

  SvarSlett

gode ord dør sist