onsdag 29. juni 2011

vekt

Jeg føler meg tom. Jeg klarte ikke middagen i dag. Jeg føler meg redd. Vekten i morgen er avgjørende. Jeg føler meg tappet for energi. Anoreksitrollet herjer der oppe i hodet. Jeg er sliten av å kjempe. Kjempe for å holde fokus på festival festival festival! håper inderlig at vekten viser positivt i morgen.
~Frida~

1 kommentar:

  1. E det virkelig verdt det? Pin dæ sjøl gjennom dagan ved trening og oppkast? For ka? Det gjør ingenting godt, for nånn som helst andre enn den fuckings sykdommen som du ska kvitt dæ med. No må du fokuser, Frida. På målet ditt. Du e syltynn, ingen kan si nå annja på det. Og det tru æ du sjer sjøl og. Kjemp! Æ veit at du klare det!! Du har komme så langt, og vært SÅÅ flink.. Æ bli så utrolig glad når æ sjer at du har klart måltidan, det vise korr utrolig sterk du e! Ikke bekymmer dæ om Kibneben, den kjæm no neste år og. Men tenk på livet, Frida. Livet du KAN få, livet du kjæm te å få! Etter all trossinga, kjempinga. Du får betalt, vænnen! Snart. Bare du fortsette å gjør jobben din.

    Så gla i dæ. Savne dæ! Og æ håpe vældi my at du kjæm heim en tur te helga, men ikke mist motet om ting ikke bli som planlagt. :-) <3

    SvarSlett

gode ord dør sist