onsdag 13. april 2011

ATTEN ÅR!

Hmm... Rart det der med følelser... Jeg kjenner at iveren over at jeg faktisk er atten år i dag, har steget betraktelig. Klokken er natt, og jeg er ikke våken bare på grunn av tvangstanker fra spiseforstyrrelsen om klokkeslett og tid og hvile. Neida, jeg er lys våken fordi jeg kjenner en slags god følelse. Ja, det er nok det det er. En god følelse. En slags blanding av iver, energi, glede og lettelse og spenning. Det er vel den beste beskrivelsen jeg kan gi. Jeg er glad for den følelsen.

Jeg er glad for at jeg kjenner at det faktisk er
  MIN ATTENÅRSDAG I DAG!


Det er vel ikke dag riktig enda, men jeg vil liksom ikke legge meg ned og slippe den gode følelsen heller. Jeg tørr ikke. Jeg vil at den skal vare hele dagen og fylle meg, slette spiseforstyrrelsen og fylle dens tomrom. Jeg vil at dagen skal bli perfekt. Det er utrolignok ikke så lett på en akuttpsykiatrisk avdeling og en kropp som ikke fungerer, men halleluja(!) jeg får vel prøve å gjøre det beste ut av det.
I morgen når jeg står opp skal jeg bruke lang tid på å ta meg en dusj, stelle meg, stashe og pynte meg med farger og håpe at fargene kommer helt på innsiden. På ettermiddagen blir det masse besøk og en liten feiring.
Jeg kjenner at jeg gleder meg. Tenk at jeg er atten år. For en uke siden fikk foreldrene mine beskjed om at jeg kanskje ikke ville overleve.I dag er jeg atten år. Det må vel feires. Det sier vertfall den friske delen av meg.
Jeg måtte bare skrive et innlegg om denne følelsen jeg har nå, for de er ikke så ofte innom for tida. Følelsen er gull verdt.

Ellers vil jeg gjerne takke for så mange fantastiske kommentarer på innleggene mine. Det er utrolig godt å lese dem. Jeg setter utrolig pris på det. Dere er fantastisk tvers igjennom.

Vel, en ting til å si...
HURRA! for meg?! 
JA! HURRA FOR MEG!
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Gratulere så masse fantastiske Frida! :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen du nydelige, Frida! Håper du får en så fantastisk dag som overhodet mulig. Jeg sender deg mange varme tanker fylt med håp. Du er sterk, og du kommer deg ut av dette. Det blir lettere, og da kan du endelig begynne på det livet du fortjener så fryktelig masse. Jeg er så imponert over deg at du aner ikke! Sterke menneske, gratulerer UTROLIG med dagen, kos deg! <3

  SvarSlett
 3. Kjære nydelige deg!
  Fantastisk at du har blitt atten år, helt fantastisk! Du har som du selv har sagt hatt englevakt flere ganger, det må være en mening med det. Gud vil at du skal leve! Og jeg vil så inderlig at din tid som myndig skal bli som du håper på!

  Tenker utrolig mye på deg, håper du får en bra dag, og at du en gang blir så bra at vi kan møtes og jeg kan gi deg en klem <3

  <3<3<3<3

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen, Frida <3

  SvarSlett
 5. Gratulerer med den store dagen!:) 18 år å greier ;) Myndig :)
  - Håper den følelsen du kjente på er der ennå. *krysser fingrene*
  - Og fortsett å kjemp kjære deg. <3
  *stooor bursdagsklem*;)

  SvarSlett
 6. Tusen takk alle vakre mennesker dere er <3

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen 18-års dagen :-) Og god bedring! :):)

  SvarSlett

gode ord dør sist