søndag 10. april 2011

Frida news

Hei igjen alle sammen.

Det er veldig lenge siden jeg har blogget nå, og det er det mange grunner til. En grunn er at det ikke er tillatt å blogge under behandlingen på RKSF Levanger. En annen grunn er at det har vært noen sinnsykt tøffe uker for meg. Det er veldig mye som har skjedd, og fortsatt skjer, men jeg velger å ikke skrive om det nå. Det får bli senere.
Akkurat nå får jeg god hjelp der jeg er. Spiseforstyrrelsen er som en brølende orkan, men den får ikke lenger muligheten til å styre meg. Det er leger og behandlere og trygge rammer som har tatt kontroll nå.
For meg er det godt. Jeg har ikke noe valg. Men utfordringen er å holde motet oppe og holde ut spiseforstyrrelsens motstand.
Men som før, er jeg en smule opptimistisk... Ja, det er jeg. Vertfall innimellom kampene. Jeg er FRIDA og JEG GIR MEG IKKE! tror jeg. Det gjør vertfall ikke mine kjære. De bærer håpet, drømmene og troen for meg nå, og er helt utrolige til å klare å formidle den inn i smutthull i muren som spiseforstyrrelsen har bygd rundt meg.

Ellers blir jeg, FRIDA (!) 18 ÅR PÅ ONSDAG!!!!!! bare det er et mirakel.. hurra!

Jeg tenker på dere alle der ute. Fortsett og kjemp for livene deres! Fortsett å lev! Ikke glem at hver dag er en gave! Ikke gi opp!

Stor klem <3
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Stor klæm te dæ sterke Frida <3 Æ e glad du får ordentlig hjelp og e på et trygt sted. Men æ bli og veldig glad den dagen du e tebake ut :) Friheten vente på dæ i enden av den store kampen

  SvarSlett
 2. der var du ja..begynte virkelig og lure hvordan det gikk med deg nå...du klarer dette :)

  SvarSlett
 3. Det e så godt å hør at du får hjelp no! Du må fortsett å kjemp videre vennen <3
  klemma fra Ingadi :)

  SvarSlett
 4. Så godt å høre fra deg igjen! blir så bekymret når det tar lang tid jeg, uff. Må nesten si det igjen jeg; HERREGUD for en kraft det er i deg! Håper motivasjonen din holder seg, og at oppholdet gjør deg godt :)
  fight the monster <3

  SvarSlett
 5. Godt og høre fra deg Frida,
  har tenkt masse på deg <3
  Sitter her hjemme og heier alt jeg kan,
  har troa på deg søte!! :)

  SvarSlett

gode ord dør sist