mandag 30. mai 2011

utdrag fra the secret "kraften"

Hvordan forandre noe som er negativt?

hvis der finnes noe som er negativt i livet ditt og du ønsker å forandre det, er prosessen den samme: 
Gi kjærlighet ved å forestille deg og føle at du har alt du ønsker deg. Husk at alt som er negativt, er mangel på kjærlighet, og at du derfor må forestille deg det motsatte av den negative situasjonen, og den motsatte situasjonen er kjærlighet! Hvis du for eksempel lider av en sykdom som du ønsker å bli kvitt, gir du kjærlighet til forestillingen om at kroppen din er sunn og frisk. 


Hvis du bruker skapelsesprosessen til å forandre noe negativt, skal du være klar over at du ikke trenger å vende det negative til det positive. Der kan oppleves som virkelig vanskelig, og det er heller ikke slik skapelsesprosessen fungerer. Skapelse betyr at det skal skapes noe nytt - som automatisk erstatter det gamle. Du trenger ikke å tenke på hva du ønsker å forandre. Det eneste du trenger å gjøre, er å gi kjærlighet til det du ønsker deg, og kjærlighetens kraft vil erstatte det negative for deg. 


Hvis en person er skadet og får medisinsk hjelp og tilstanden ikke forbedres, betyr det at vedkommende forestiller seg og føler skaden mer enn å forestille seg og føle at han blir helt frisk. Måten for å vippe vekten mot forbedring er å forestille seg og føle at man er helt frisk, mer enn å forestille seg at man ikke er det. Det faktim at man kan forestille seg å være helt frisk, betyr at muligheten allerede eksisterer! 
Fyll ditt magnetiske felt med gode følelser omkring alt som får deg til å føle deg vel. Øk kjærligheten på alle områder i livet ditt. Føl deg vel så ofte du kan, for i hvert øyeblikk du gir kjærlighet, frembringes total forbedring.
~Frida~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

gode ord dør sist