lørdag 23. juli 2011

dagen i dag

Dagen  i dag har vært utrolig tøff. Først kan jeg vel begynne med å si at jeg har klart å spise måltidene i dag. TIL OG MED MIDDAG(!) jeg har ikke klart å spist et måltid på over en uke.
Jeg vet ikke helt hva jeg føler. Jeg burde være stolt, men følelsen av straffen fra anoreksien kjenner jeg sterkere. Anoreksien kjemper HARDT imot, og det har gjort at kvelden min har vært utrolig vanskelig.
Men jeg har klart å gjort jobben min.
Jeg har kjempet meg gjennom angstanfall og anorekitanker og trosset tvangstanker!
Men jeg merker hvor utrolig mye anoreksien prøver å ta kontroll.
Ved kveldsmaten fks skulle jeg få prøve å smøre maten min selv. Det gikk ikke så bra for å si det sånn.

Akkurat nå er jeg veldig ambivalent. Jeg er forvirret. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg skulle ønske at all kontroll ble tatt i fra anoreksien, slik at jeg hadde sluppet å tatt disse valgene som er helt forferdelig vanskelig å ta. Jeg får vel bare akseptere at ting kommer til å gå litt skeis innimellom i starten.
Jeg skulle ønske jeg klarte å tenke at i morgen er nye muligheter, men  anoreksien prøver hardt å kjempe imot nå. Det er vanskelig å holde fokus på de riktige tingene.

Uansett vil jeg avslutte dette innlegget med å dele hva jeg har klart i dag.

*Jeg har klart å begynt å spise!!!
*Jeg klarte å hvile meg etter lunsj(til og med sove)
*Jeg klarte å la være å kaste opp
*Jeg klarte å fylle ut kognitiv-terapi-skjemaet
*jeg klarte å snakke om følelsene og tankene mine
*jeg klarte å ta et STORT skritt : SPISE MIDDAG!
*Jeg klarte delvis å hvile etter middag
*Jeg klarte å la være å kaste opp etter middag, og gå tur istedenfor.
*jeg klarte å spise kveldsmat.

Dagens jobbing er nesten fullført.
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Kjempe bra jobbet Frida!!
  Men synes de gir litt for mye ansvar på deg, når du er så syk som du er nå. Kom deg litt mere opp i vekt nå, så får du komme på Levanger. Og der er de jo spesialisert innenfor sf. Å de tar mye mere "kontroll" over anoreksien din, så du slipper å tenke så mye over måltidene. Der er det ett strengt å fastsatt program. Og jeg tror du hadde hatt mye bedre av å være der allerede nå, enn å være på en akuttpost. Håper det ikke er lenge til du får komme dit *krysser fingrene* <3 Stooor klem ifra meg :) <3

  SvarSlett
 2. Du er kjempeflink Frida! Du er mye sterkere enn anoreksien, bare se på alt du har klart i dag! :) Ønsker deg lykke til i kampen mot sykdommen og håper du vil møte medgang :)

  SvarSlett
 3. Ingen forventer at alt skal gå fra kaos til prikkfritt over natten, det viktigste er at du reiser deg etter et fall - noe du gjør gang på gang! Du viser at du KAN om du vil, og det å erge seg over de små glippene anoreksien lager, blir helt feil. Tenk på alt du har klart hittil?

  Du har vært gjennom en stor påkjenning i lang tid, og det vil ta både tid og krefter å komme seg opp igjen. Alt dette vet du, men det viktigste er at du ikke glemmer alt det store du har utrettet gjennom hele prosessen.

  Du kjemper som en helt, Frida, vær stolt av deg selv! Sender deg en godnatt klem, og håper morgendagen din blir desto bedre enn i dag <3

  SvarSlett
 4. Utrolig flink er du :D Fortsett sånn! :) Du er på good vei <3

  SvarSlett

gode ord dør sist