søndag 31. juli 2011

Jeg har tatt et valg

helgen har vært tøff på mange måter. Jeg har slitt en god del med anoreksitanker og tvangstanker, og har vært for sliten av å trosse, og i tillegg sliten av å utføre. Jeg er på vei inn i en ond sirkel igjen. Jeg føler det på meg. målet mitt blir ikke nådd hvis jeg lar dette fortsette. Jeg må sette ned foten med en gang. Jeg må stoppe opp og tenke hva jeg egentlig vil. jeg har to valg, og JA, begge gjør like vondt.
1. fortsette å adlyde anoreksitrollet og bli værende her på østmarka
2. Ta et valg om å gjøre alt som skal til for å bli frisk(ere)

Jeg må uansett igjennom dette, og jeg er så utrolig lei av å være her. Jeg er så utrolig lei av å ikke få leve, Jeg er så utrolig lei av å bli styrt av anoreksitrollet. Jeg er så utrolig lei av å utsette.

Jeg sier som Egon Olsen. "jeg har en plan". Fra i morgen av begynner jeg for fullt med fokus på vektoppgang. Dvs samarbeide om alle måltider, spise det jeg klarer og ta imot sondemat, ikke trene eller kaste opp, og ligge eller sitte rolig hele dagen(e) i en god stund fremover. Jeg tror det kan bli veldig vanskelig for meg å gjennomføre "hvilemoduset" hvis jeg spiser selv. Det er mye mat som skal spises, og det at jeg føler meg mett og oppfylt til ørene hjelper ikke akkurat. Kanskje er det bedre å spise litt og få resten i sonden, slik at jeg slipper å føle meg så oppfylt. Det er også mer kalorier i sondematen enn det er på kostlisten min, så da vil vektoppgangen sansynligvis gå raskere også.

Jeg vil så inderlig ut å leve nå. Jeg er så sliten og lei av dette "livet" som bare er sykt sykt sykt og atter sykt. Hvor har det blitt av Frida? Det er henne jeg må finne nå. Da må jeg starte med en gang. NÅ er det jammen meg på tide å SLUTTE å utsette. Nå begynner jeg, nå har jeg tatt et valg.

Hva trenger jeg? Støtte, motivasjon, venner, familie, dere og min kjære.
Det vil bli vanvittig tøft, men jeg skal klare det. gjennom skal jeg uansett.

Hva synes dere?
~Frida~

10 kommentarer:

 1. Dette klarer du lille venn! du vet det blir vanskelig (mildt sagt), og iallefall om du ikke får all den støtten du trenger. Ta i mot hendene som strekker seg mot deg, og livet som venter på deg. Du fortjener MATEN, LIVET, GLEDE- ALT. et skritt av gangen, og du når målet etterhvert. det er jeg sikker på. bruk styrken din på det som gjør DEG godt, og det DU liker å gjøre. anoreksien kan gå å legge seg!

  Jeg er stolt av deg, Frida. For valget du har tatt og for måten du kjemper på. All lykke videre <3 og skulle du trenge et besøk på en tung dag, stiller jeg gjerne opp :)

  SvarSlett
 2. Fikser du dette, venter en diger klem. Come on.

  SvarSlett
 3. Go for it, Frida! <3 Du kommer til å klare det.

  SvarSlett
 4. Utrolig bra!! :) Nå vil det bare gå en vei, alt handler om innstillingen din :D Den er tydeligvis helt super nå, gleder meg til å høre videre, for jeg er sikker på at det vil gå i positiv retning! ;) Lykke til! Stor klem

  SvarSlett
 5. Synes det høres ut som en veldig bra plan!!! Lykke til, virkelig!

  SvarSlett
 6. Sier som Annika,go for it!

  <3

  SvarSlett
 7. Vil du bli frisk, så blir du det. Ikke mist motet om du våkner en dag og føler deg tom for den innstillingen du så tydelig hadde bestemt deg for.Den kommer tilbake. Jeg er ganske sikker på at du vil bli frisk <3

  ocean

  SvarSlett
 8. Lykke til! <3 All smerten og kampen du opplever nå vil være verdt det når du en dag vinner over spiseforstyrrelsen for godt!

  SvarSlett
 9. Kom igjen, Frida! Gjør det, og gjør det med hele deg! Det er så verdt det! Du fortjener å leve!

  SvarSlett
 10. Hei.

  dette klarer du, men du må velge. Enten veien du går nå som er syk, eller ta et veivalg mot et lykkelig liv. Men det du so MÅ ta valget. Jeg krysser fingrene for deg!!!!

  SvarSlett

gode ord dør sist