lørdag 23. juli 2011

ny start

det har vært en tøff natt for oss alle. Alt som har skjedd i oslo er en tragedie som berører oss alle. sender all omtanke og medfølelse til de nærmeste. Det er helt forferdelig å tenke på at noe så tragisk har skjedd.

For min del har natten også vært tøff. Jeg har tilbringt den på st.olav. I desperasjon for hva jeg skulle gjøre gjorde jeg noe dumt. konsekvensene ble en natt på sykehus. Det er ikke det viktige her. Det viktigste er at alt går bra med meg nå. Jeg sliter. Jeg sliter noe voldsomt med å velge hvilken vei jeg skal gå. Ambivalensen mellom friske Frida og Anoreksitrollet sliter meg konstant ut.
Jeg har innsett at det ikke hjelper å vente lenger. JEG må ta et valg om å slutte å utsette.
Hvis jeg noensinne skal oppnå mitt største ønske, nemlig å bli fri fra anoreksitrolllet, må jeg kjempe imot det NÅ, og slutte å utsette. Det er mitt valg. MITT VALG! jeg må ta valget.
For å klare å begynne på noe så skummelt som å slutte å kaste opp og slutte å trene og begynne å spise selv, må jeg bare hoppe i det, stå i angsten og ta imot hjelp. Jeg må gi slipp på kontrollen nå.

Alt jeg ønsker er å bli frisk. Da må jeg sette meg ved matbordet, velge å spise selv, velge livet, bit for bit.

Alt jeg trenger fra dere lesere nå, er støtte. Støtte til Frida mot anoreksitrollet, bekreftelser på at det jeg gjør er riktig, og at dere heier på meg.

stor klem til dere alle.
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Jeg heier på deg! Alle heier på deg! Du gjør alt riktig nå som du har bestemt deg for å spise! For du har bestemt deg nå. Du har tatt avgjørelsen om å begynne å spise nå. Nå! Du har valgt det rette, fordi du har valgt å leve. Du skal spise en bit for alle som heier på deg, for alle som er glade i deg - ta en bit nå som symbol for en ny start!

  SvarSlett
 2. ALLE HEIER PÅ DEG!
  stå på, vakre jente.
  Glad i deg, stor klem.

  SvarSlett
 3. Du får livet i gave. Om du er forvirret nå, kan jeg bekrefte at det du skriver du har bestemt deg for å gjøre, er helt riktig. Riktig for deg. Riktig for Frida. Riktig for at Frida skal bli frisk. Tru meg, livet er verdt og kjempe for. Du skal blomstre. Om du fortsetter å kjempe, og gjøre det du skrev i dette inlegget. Og det vet jeg du skal. Fordi du vil. <3

  ocean

  SvarSlett
 4. Jeg vet hvordan du har det, og det er UTROLIG tøft! Men jeg har tro på at du klarer det.
  husk alle heier på deg Frida!

  SvarSlett
 5. Du gjør det riktige valget, Frida! :) Velg den friske veien, og du vil etter hvert kunne oppleve alt det gode som livet har å by på. Aldri gi deg, ikke snu! Du er en tapper og fin jente <3

  SvarSlett
 6. hører jo hvor sykt selvsentrert du er,trist med det som har skjedd men jeg har faktisk hatt en grusom natt fordi jeg ikke gidder spise....øøø who the fuck caers!spis ditt pinnedyr!

  SvarSlett
 7. Blir helt kvalm av Anonym over her. Vedkommende skjønner tydeligvis veldig lite når det kommer til spiseforstyrrelser...Utrolig respektløst å skrive noe sånn ovenfor alle som kjemper en kamp for livet mot denne sykdommen!

  SvarSlett

gode ord dør sist