fredag 30. september 2011

fredag hjemme

Det var utrolig herlig å stå opp i dag. hjemme liksom. Det er utrolig lenge siden sist for å si det sånn. jeg koste meg i sofaen med pledd, Te og frokost-tv før jeg begynte på prosjekt-pakk ut.
Tro meg, det var et stort prosjekt og jeg er enda ikke ferdig. Jeg er ferdig med alle klær og toalettsaker, men mangler fortsatt å få på plass alle ting, bøker og blader. Kjenner jeg blir litt stresset av å ikke ha kommet i orden å sånn, men jeg får vel bare gi det noen dager. Jeg har tross alt ikke vært hjemme så lenge enda. Planen for resten av dagen er besøk av søstersen og lille Aurora. Det er over en måned siden jeg traff dem sist, så det blir fint. Ellers skal jeg bare slappe av. Er veldig sliten og slapp siden jeg ikke har fått i meg så mye næring. Men det har jeg tenkt å gjøre noe med. Jeg vil fortsette å være hjemme og begynne å leve igjen, og da vet jeg hva jeg må gjøre. Mat er medisin fortsatt. I dag har jeg satt meg opp en kostplan som jeg skal prøve å komme igang med etterhvert. Det kommer til å bli vanskelig, og sikkert ta noen dager, men jeg skal nok få det til. Målet er å klare å være hjemme.
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Så bra at du er motivert<3 Det er godt å ha deg i Lensvika igjen=) Kos deg med venner og familie, fortsett og jobbe mot friheten og det virkelige liv=) Lykke til på reisen Frida<3

  SvarSlett
 2. Hvis du syns mat er vanskelig kan du jo prøve næringsdrikk?
  Lykke til Hjemme i allefall og håper at det går bra :-)

  SvarSlett
 3. Tenker det samme som Tine; hva med næringsdrikk?

  SvarSlett
 4. Du får dem helt sikkert på blåreseptordningen on du får legen din til å søke :)

  SvarSlett

gode ord dør sist