onsdag 21. september 2011

fuck it all

Jeg er så sint og forbanna at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Forvirringen tar overhånd. Jeg har aldri vært så usikker og redd før i hele mitt liv. Jeg vil gråte, rase av meg, flykte og rømme.
Jeg tørr ikke noe, jeg er feigere enn feigest, Jeg er en taper.
Jeg føler meg svak og forferdelig som svikter alle dere, alle som er glad i meg, alle som har tro på meg og meg selv. Jeg er en feig jævel. Jeg er svak og feiger ut nå. Jeg vet det så inderlig godt. Alt dere skriver til meg er sant. Jeg vet jeg velger feil og jeg vet at anoreksien kommer til å styre meg og jeg vet at jeg flykter fra følelsene mine nå. Men akkurat nå er jeg så forvirret, redd og sint at jeg klarer ikke å ta noen friske valg. Jeg klarer ikke noen ting. Jeg klarer ikke en gang å spise nå. Jeg bare stresser rundt og har konstant epilepsianfall pga alt stresset.

Jeg gråter, jeg raser sammen, jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre.
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Innerst inne vet du vel hva du må gjøre. Ikke flykte fra ting og takke ja til Levanger.

  SvarSlett
 2. Men da er det bare en ting å gjøre, for at følelsene skal roe seg litt- ta det riktige valget. Velg fremtiden <3

  SvarSlett
 3. Så utrolig tung å lese dette, men det skal ordne seg til slutt! Det er jeg sikker på, fortsett å vær sterk Frida <3

  SvarSlett
 4. Da vet du hva DU må velge!! Drit i hva sykdommen vil, nå er det FRIDAS vei mot å bli frisk som skal vinne!! Levanger NÅ!!!!

  SvarSlett
 5. Gå for Levanger, Frida! Er det ikke verdt et forsøk i det minste..? Finn din indre styrke,og vis anoreksien at det er DU som bestemmer over din egen kropp! Jeg heier på deg, og har tro på at du vil ta det rette valget.

  SvarSlett
 6. Er 100% enig med alle de andre. Dra til levanger og si ja til livet. Tror ikke du vil angre. Det venter deg et bedre liv Frida. COME ON!!!!Det er nå du er ung. Ikke kast bort mer av livet ditt på sykdom. Gresset ER grønnere på den andre siden av gjerdet!!!!!

  SvarSlett

gode ord dør sist