søndag 18. desember 2011

Gratulerer Norge!

Først og fremst. GRATULERER SÅ UTROLIG MYE til verdens beste håndballlag - NORGE!

Jeg har jo omtrent vokst opp på håndballbanen, så jeg kjente virkelig at spenningen og iveren brøyt seg gjennom det meste av alt annet som har fåregått i hodet mitt i det siste. Jeg satt pal og hoppet opp og ned og fulgte med og var helt med gjennom hele kampen. Det var herlig å koble ut helt, igjen! Det var Frida det.



Jeg kjenner det er mer og mer jeg har lyst til etterhvert som jeg oppdager hvor fantastisk mange muligheter det finnes ute i det friske livet. Tenk alt det går ann å fylle dagene med, istede for å la en djevelsk sykdom stjele dem. Tenk hvor mye glede man kan kjenne istede for å la sykdommen suge ut allt av den. Det er en hel verden av muligheter der ute, og jeg gleder meg til å møte den.

~Frida~

1 kommentar:

  1. Norge <3
    Nå skal du tenke dypt tilbake når du spilte håndball. Orklacup, selbucup og mange andre kamper, jeg husker den frida, du strålte når det var noe du virkelig brant for.På håndballbanen var du fantastisk! Du brant for mye, kanskje du brenner for mye nå også? Tenk på alle de tingene du kan oppnå med og bli frisk Frida.
    Gjør oss stolte Frida, hver dag er som en VM finale i håndball! Vi er så fryktelig glade i deg <3

    - Søskenbarn

    SvarSlett

gode ord dør sist