mandag 12. mars 2012

kakebaking

Siden det er siste dagen min her på akuttpost 4, og at jeg har vært her et år, følte jeg at jeg måtte gjøre noe spesielt. Istede for å sove bort formiddagen fikk jeg med meg to personal her på intensiven i å sette i gang kakebaking. Jeg ville lage en kake i tillegg til kortet jeg har skrevet. Som avskjedsgave/takk-for-hjelpen-gave.
Det var ganske morsomt. Det er nok første gang det har blitt lagd kake på intensiven. Men så er jeg den første pasienten som har gjort mye her da. Før jul spilte jeg inn CD her blant annet.

Uansett, kakebaking ble det, og kaken ble fin den.

Jeg fikk selvfølgelig utfordringen om å spise et stykke.
Dere skjønner, jeg har som sagt vært her veldig lenge, og i vinter en gang mens jeg lå i reimer og fikk sondemat, satte jeg og ei som jobber her at jeg skal få alle menn til å danse i observasjonsvinduet. Jeg har fått nesten alle til å danse, men noen gjenstår. her kommer kakestykket inn. Hvis jeg spiste et kakestykke, skulle jeg bli danset for av en mann som sjelden gir fra seg slike muligheter.
Det ble ikke noe kake på meg, men vi gikk inn en avtale om at den dagen jeg er "frisk" og skal skrives ut fra post 4, og er friskere enn nå, skal han danse for meg. Deal!

her er noen bilder fra kakebakingen:





ellers har det vært mange å si hade til i dag også. Trist egentlig, men bra likevel.
Jeg har tross alt vært her lenge, så det blir litt trist.

Resten av dagen skal jeg bruke på å nok en gang ta frem den røde kofferten min(lurer på om den bringer ulykke), og pakke ned alle sakene mine og gjøre klart alt for morgendagen.
Nemlig overflyttelse.
angstklumpen herjer i brystet, men jeg prøver å få tiden til å gå og ikke tenke så mye på det.
Det skal gå bra, dessuten skal en sykepleier som har fulgt meg hele veien, og som jeg er veldig trygg på, bli med meg i morgen.
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Bah, i wish my mom could bake me one of those :O

  SvarSlett
 2. MASSE lykke til, Frida! Jeg heier på deg!

  SvarSlett
 3. Åh, så koselig med kake. Jeg elsker å bake, selv om jeg ikke er så flink :P

  Dette går bra skal du se :)

  SvarSlett
 4. Lykke til!! Jeg kjente at jeg nesten var litt spent, så enda jeg var innom å leste i går måtte jeg inn for å se om det var noen oppdatering, hihi.
  Det var forresten utrolig å lese det lange innlegget ditt fra den sterke reisen din det siste året. Du er unik, flott og sterk, det tar du med deg i den røde kofferten vettu ;) ps: jammen har du en flott og støttende kjæreste :)
  Stor klem!

  SvarSlett

gode ord dør sist