mandag 19. mars 2012

sonde eller mat

i dag fikk jeg valget. veiing først. 4 kg ned på en uke. sonde eller begynne å spise.
jeg er full av angst, full av forventningspress, full av kaos. men jeg begynte. jeg spiste lunsj i dag.

jeg vet ikke hva som skjer videre, jeg vet bare at jeg må fortsette.

trenger tilbakemeldinger, støtte og ros fra dere nå. jeg trenger heiagjengen min for å ta de riktige valgene.
~Frida~

8 kommentarer:

 1. håper du klarer å begynne å spise mat... det er et lite skritt til det bedre!

  SvarSlett
 2. Riktig Frida!
  Du må bare fortsette. Og du må bare spise.
  Det er nå du har sjangsen, det er nå det gjelder.
  Gi kroppen din næring!
  Du er som en blomst, uten næring visner blomstene. Ikke la det skje deg. Fortsett- fortsett å spise!

  SvarSlett
 3. :) du må jo begynne et sted. Som Ingeborg skrev på bloggen sin, skive slår sonde ;)

  SvarSlett
 4. Well done Frida! Du klarer mer enn du tror! Overganger er skumle men jeg tror på deg. Leser alt du skriver men er dårlig på kommentarene, men jeg heier på deg!

  SvarSlett
 5. Frida lille, du kommer INGEN vei om du nå ikke tar tak. Det er DU som må ta valget om du vil bli frisk eller ei. Lar du spiseforstyrrelsen bestemme, så vil du stå bom fast. Nå er du på en plass hvor du kan få all støtte på veien, bruk dem. Hva er poenget med en innleggelse om du ikke gjør det du er der for?
  Veldig bra at du spiste lunsj, nå må du stå på og jobbe MOT spiseforstyrrelsen, uansett hvor tøft og vanskelig det er, det er eneste vei ut. Stå på Frida, du har mange som heier på deg!

  <3

  SvarSlett
 6. Mat mat mat, sonde bare utsetter problemet!
  med mindre du vil ligge på sykehuset resten av ditt liv må du begynne å spise. mat, ikke sondemat, ikke næringsdrikk(selv om du jo trenger den også) men mt!
  jeg henger meg på laila der oppe, dette er til syvende og sist DITT valg! og DU må ta tak i det. Du har en utrolig mulighet og jeg håper du griper fatt i den og tar imot all hjelp du kan få!

  Masse lykke til på veien!

  SvarSlett
 7. Bra Frida, nå har du tatt ett skritt i riktig retning! Fortsett nå! Det er den enste måten du har mulighet til å bli fri fra dette helvette, og det kan du klare, men det er DU som må gjøre det,det er DU som må ta valget,det er DU som må svelge hver bit og dertter takle angsten! Det kan du klare! Bruk all den viljestryken det krever å styrete seg ned i en sånn sykdom, i å undertrykke kroppen til noe positivt i stedet! Snu den og bruk den til å kjempe deg ut! Heier på deg!

  SvarSlett
 8. Uansett hvor vanskelig det er, så må du bare tenke at hver bit med mat tar deg et steg lengre vekk fra døden og et steg nærmere livet. Det hjelper for min del når jeg må "presse" i meg maten og virkelig ikke føler for å spise. Du har jo egentlig ikke noe valg, mat må du ha...men er sikker på at det vil føles mye bedre+du får mer mestring om du klarer å unngå sonde.

  SvarSlett

gode ord dør sist