onsdag 11. april 2012

påskehelga på sykehuset...bah

inn og ut fra sykehuset.
Denne gang fordi jeg var skikkelig dårlig form fra fredagskvelden av. feber og kvalme + at jeg hadde vondt i nyrene og magen. Det ble bare verre og verre utover lørdag. Jeg kastet opp og hadde store smerter og høy feber og blod i urinen.
Så da bars det til sykehuset igjen da.

Smertene var uutholdelige, og jeg trodde serriøst jeg skulle dø når jeg lå der. Heldigvis hadde de på en eller annen måte klart å få inn en veneflon og gitt meg smertestillende. Det var som å komme i himmelen å plutselig slippe å ha det så vondt.

det ble tatt en rekke undersøkelser av hele meg, og i går måtte jeg ligge 24 timer med elektroder over hele hodet. Tusen ledinger. det var for utredning av epilepsien.

Men jeg fikk medisinene jeg trengte for å komme meg gjennom helga, og nå er jeg nesten smertefri.
så det var den påskehelga.
~Frida~

3 kommentarer:

 1. Så leit for deg at det ble slik.... Men når det var slik, var det bra personalet fikk deg på sykehus, så at du ble tatt godt hånd om og fikk hjelp. Håper du blir raskt bedre, og at du slipper noe sånt igjen!!! Vi er mange som tenker på deg, og ønsker og vil det skal gå kjempegodt for deg, i alt du gjør. <3 Ha håp, se fremover og fortsett med de gode tingene du gjør for deg selv! Klem, Nahema

  SvarSlett
 2. Godt å høre fra deg igjen,selv om det har vært ei helt forjævlig helg.Men som anonym skriver her,var det bra at du ble godt tatt vare på av personalet.Det er i grunnen så lite man kan si eller gjøre når andre har det vanskelig,men jeg har selv erfart at det viktigste man kan gjøre er å bare være der.Og la den personen få vite at du er der.Det verste noen kan gjøre er å avvise/trekke seg unna når man har det vanskelig.Man er så liten og sårbar da,og trenger all den omsorg og kjærlighet man kan få.
  Uansett hvordan ting er nå ,har vært eller blir i den nærmeste tiden,er gevinsten i den andre enden det som driver deg videre.Og du strekker deg etter det.Og når du er klar,greier du å ta tak i det.Tro på deg selv vennen,for det gjør jeg:)
  Vi snakkes.LOL,Anita<3

  SvarSlett
 3. Kjære FRiDA !

  Kjenner jeg får helt vondt inni meg over hvordan du har det. Hvordan du KjemPer og StÅr på!!
  Selvom ikke jeg kjenner deg føler jeg så med deg i kampen.. Og blir redd for hvor mye mer kroppen din tåler.. Håper så inderlig at det snart vil snu seg for deg Frida, slik at du får det Bra.. !! :)
  Du er sterk! Fortsett å være sterk!
  FriDA skal jo ut og leve livet, være fri og glad :D
  Stå på- Masse heiarop til deg !!!
  Hilsen ifra sandra

  SvarSlett

gode ord dør sist