mandag 13. august 2012

hello there

hello there!

ville bare gi et livstegn. her går det opp og ned, med både gode og dårlige dager. må vel egentlig si timer, for det går virkelig opp og ned. sliter veldig mye med angst. det er vel egentlig det som er verst nå, men prøver å fokusere på det som er positivt i dagene mine. det er mye å være glad for også, og det som gjør at jeg ikke er glad er det sykdommen som sørger for. Så den kan jeg vel egentlig bare sende en viss plass. Men det er ikke til å unngå at den får noen timer av dagene mine. Jeg trøster meg med at det ikke skal være slik for alltid. En dag...
~Frida~

7 kommentarer:

 1. stå på, jeg heier på deg :) <3

  SvarSlett
 2. Skulle ønske jeg var like tynn som deg....

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må faan meg være helt fucka i hodet!!!!!Frister det med å bli tvangsfora,være så syk at det eneste du orker er å ligge i senga.Jeg måtte ha hjelp til å dusje,komme meg på do,snu meg i senga og nyrene mine sviktet flere ganger.Jeg har vært nær å dø så utrolig mange ganger,at jeg har ikke tallet på det.Er det virkelig det du ønsker deg?Man er ikke lykkelig når man er et beinrangel.Bare spør Frida.Oppsøk hjelp og kom deg ut av denne bloggen!!!!!Dette er IKKE noe som har med pro-ana å gjøre,dette er beskrivelsen av hvordan Frida skal få livet hun ønsker seg,når hun er i behandling.

   Slett
  2. Du Anita... Vedkommede har nok anoreksi selv, da er det ikke uvanlig å ville bli tynnere.
   Ikke vaer så frekk.

   Slett
  3. Ja vedkommende har kanskje anoreksi selv,eller holder på å få det.Hadde hun/han hatt litt vett i hodet,ser personen at dette ikke er en pro-ana blogg.Det er Ikke til hjelp å gå rundt grøten når folk kommer med sånne utsagn.Jeg har selv vært i Frida's sko i 14 år,og vet j..... godt hva jeg snakker om,og hvordan det er å ha anoreksi.Slike utsagn kan også være triggende for andre........!!!!!!!!!!!!!
   Hadde det vært samme innstilling fra denne personen om denne bloggen hadde vært om en kreftpasient,som ble tynn som følger av det?
   Tenk litt.

   Slett
 3. Jeg synes Anita sier & gjør det rette.
  Det er bokstavelig talt døds-alvorlig dette her.
  Ikke en Miss Universe-konkuranse om å være f*&ìn tynnest.

  SvarSlett

gode ord dør sist