onsdag 9. januar 2013

angststorm

angsten raser inni meg akkurat nå. Sykdommen brøler og hvisker løgner. "du er skitten", " du er tjukk", "du er ekkel". Det er nå jeg må bryte mønster og uvaner og ta grep. Jeg skal ikke lystre sykdommens løgner. ja, det er et helvete og angsten raser, men det vil gå over. Angst er bare følelser, som jeg kan håndtere hvis jeg vil nok. Jeg har så mange mål jeg vil nå, og jeg har bestemt meg. Det føles som abstinenser. Det frister sånn å gjøre som jeg har gjort før. overspising og oppkast, sulting, selvskading. Det roper inni meg. Men jeg, Frida vet hva som er rett å gjøre og hva som jeg må la være å gjøre. Jeg må holde ut dette og ikke la meg falle i fellene til sykdommen. jeg trenger å følge kostplanen min og gi næring til den stakkars kroppen min. Jeg trenger å la være å overspise, og lære meg å spise og forholde meg til mat på nytt.
Det er så rart. jeg har et hav av tid nå, som jeg tidligere har brukt på sykdommen. har dere noen forslag til hva jeg kan fylle tiden med? Det vil etterhvert bli skole, men jeg har fortsatt et hav av tid på kveldstid jeg må fylle med friske ting. Jeg trenger noen forslag.
åh gud, det frister sånn å overspise, jeg kjenner abstinenser i hele kroppen. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Men det er superviktig at jeg bare holder ut nå. Jeg skal klare det. Jeg vil vinne denne kampen. Jeg skal få livet mitt tilbake. Jeg ønsker og fortjener det virkelig. Tiden har kommet nå. Tiden til å gi slipp på sykdommen. jeg kan gi slipp nå. Jeg trenger ikke å være redd lenger. jeg kan gi slipp
~Frida~

1 kommentar:

  1. Kan du å strikke? Skappelgenseren er i allefall enkel og så populær..skikkelig kosegenser :-)
    Keep up the good work :-)

    klæm fra siw

    SvarSlett

gode ord dør sist