fredag 18. januar 2013

kryss i taket!

jeg teller dager nå. mestring er viktig! så ja, jeg teller dager.
18 dager skadefri!
3 dager uten overspising!
18 dager med Frida-kontroll
18 dager siden jeg bestemte meg for å velge å gå riktig vei!
Jeg har begynt på skolen!

det er viktig å telle dagene og se på alt man får til. hvis jeg skulle gått rundt å tenke på alt jeg ikke får til, blir det ikke akkurat så mye bedre. Det er viktig å fokusere på det som går bra og det man mestrer. for er det en ting jeg har oppdaget i det siste, er det at mestring er en fantastisk herlig følelse. mye bedre enn følelsen av å tilfredstille sykdommen. mestring gir en følelse av lettelse, sprundlende glede i kroppen, håp og drømmer.
Jeg merker at jeg endelig faktisk gleder meg til å bli frisk. jeg gleder meg til å få en frisk kropp. jeg har faktisk pakket unna alle "anoreksi-klær" og byttet de i vanlige klær(XS), slik at jeg visuelt kan se at det er noe som ikke stemmer når klærne henger og slenger. har jeg en frisk kropp, vil de sitte tight. så ja, Frida gleder seg til det. sykdommen roper skrekk og gru, men jeg gleder meg. Tenk å gå å handle klær på vanlige butikker og ikke i barneavdelingen. yiihaa!

Det er en ting jeg har tenkt litt på i det siste. Jeg, Frida lever livet. jeg vil ikke si at livet mitt er slik jeg vil ha det. for det er langt i fra. men jeg overlever ikke dagene på sykdommen lenger. Jeg lever et tøft liv akkurat nå, men det er jeg som sitter i førersetet og tar valgene. Det er stor forskjell altså. Tiden går med på å jobbe seg friskere og komme nærmere målene mine. og det er godt å kjenne på. kryss i taket!
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Hei, jeg leser det du skriver og følger fortsatt med! <3 Jeg støtter deg. Celli

  PS: Savner deg!

  SvarSlett
 2. Et lite forslag: kast anoreksi klærne, for du trenger dem jo ikke mer!?

  SvarSlett
 3. Du er tøff, Frida! Var dritvanskelig å gi fra seg de klærne her også, men en lettelse når vekta hadde gått opp og man ikke kunne plage seg selv med hvor feit man var blitt.
  Stå på videre, denne kampen vinner du, et skritt i gangen :)

  SvarSlett
 4. Du er flink, Frida!
  En mulighet er jo å faktisk brenne opp "anoreksi-klærne", da blir det jo en liten sånn symbolsk greie også:)
  Heier på deg!
  Klem fra Anneli

  SvarSlett

gode ord dør sist