onsdag 20. mars 2013

former og klær

åh det er så gøy å shoppe klær  nå! Jeg har jo både pupper og rumpe og lår til å fylle klærne med nå, så det er spennende og herlig, og litt skummelt, mn mest bra :)
Det var jammen meg tøft å se kroppen forandre seg i starten, men nå begynner jeg å bli vant til å ha en kropp med litt former. Jeg har et godt stykke igjen, men jeg er hvertfall på riktig vei. Jeg må bare tenke at det er en del av å få et friskt liv, det å ha en frisk kropp, så det må jeg bare akseptere. akkurat no føles det ganske greit. tørr ikke å kjøpe meg så mye bukser og slikt, siden jeg er på vei opp i vekt, men det er likevel morsomt at buksene jeg har sitter bedre nå. Jeg synes det er spennende jeg, og jeg prøver å bevare den følelsen, og skyve alle sykdomstanker unna.

~Frida~

3 kommentarer:

  1. Har lest her en stund og aldri kommentert så følte d var på høy tid. Vill egentlig bare si at jeg heier på deg og håper og tror at du skal klare dette. At du skal få et fint "A4-liv" med mann, barn og bikkje:)

    Jobber selv hardt med å akseptere vektøkning og en "normal" kropp. Helst vil vi jo bli friske uten å legge på oss...men d er ca like sannsynlig som å hoppe til månen.. :)

    Stå på videre! Hold ut de harde dagene og nyt alle dr gode stundene i mellom

    SvarSlett
  2. hvor blir du av ? tenker på deg

    SvarSlett

gode ord dør sist