søndag 10. mars 2013

søndagfealing

blæh...Søndager er forferdelige syns jeg. Det er liksom dagen før mandag og ny uke, hvor jeg tenker at jeg skal gjøre alt mye bedre, så ender jeg opp med å bruke søndagen til å slippe sykdommen løs å herje fritt. jeg tenker at "i morgen" skal jeg gjøre det bra, så det spiller ingen rolle hva jeg gjør i dag. Det er her jeg gjør feil, for det blir ikke lettere selv om det er mandag. Det er nå jobben må gjøres. Det er mange tanker for tiden. I morgen skal jeg på møte på Levanger, noe jeg er veldig spent på. Det kommer flere fra Levanger dit, hvor vi skal diskutere hvordan behandlingen min skal bli.
Jeg har også fullt opp med å følge kostplanen, noe jeg gjør veldig bra synes jeg. jeg slurver litt her og der,spesielt på middagen. jeg gleder meg til jeg skal slippe å bestemme hvor mye som skal ligge på tallerkenen en stund. Det er så vanskelig å legge på mat. Jeg begynner å tenke kalorier og div med en gang. jeg har hvertfall bestemt meg for en ting. når jeg kommer på Levanger skal jeg spise ALT på kostlisten.
men så har vi denne overspisingen da. jeg sliter litt der altså. Det er ikke slik at jeg har så mye behov for overspising, det er mer tvang. jeg føler det er noe jeg bare MÅ gjøre. jeg kan ikke forestille meg å ikke gjøre det. jeg må bare gjennomføre det, selv om jeg ikke vil det. Det er så vanskelig. -men jeg tror det blir lettere når jeg får litt mer mat på kostlisten. Jeg vet jo at det blir mer mat når jeg kommer til levanger.
Jeg er virkelig spent på møtet i morgen. har så mange spørsmål. -det går nok greit tenker jeg.
ønsker alle en fin uke :)
~Frida~

2 kommentarer:

  1. Når du kommer til Levanger MÅ du faktisk spise ALT på kostlisten. Du har ikke noe annet valg, om du virkelig vil være der. Du har vært der før, så du vet hvor streng de må være. Jeg har vært der selv.

    SvarSlett
  2. Hey,
    I saw that Levanger is quite far away from your hometown. So what about your boyfriend and your family and friends? You won't see them then or..?

    SvarSlett

gode ord dør sist