mandag 10. januar 2011

Perfeksjonisme...

Hvorfor klarer jeg ikke å tro på at jeg er bra nok? Hvorfor klarer jeg ikke å tro på at det jeg gjør er bra nok?

Jeg har resultatene i skriftlig form. Det går ikke an å få det til noe bedre. Det finnes ingen karakter 7. Når karakterene mine sier svart på hvitt at jeg gjør det så bra som overhodet mulig, går det ikke an å gjøre det bedre. Hvorfor kan jeg ikke bare forstå det? Dumme perfeksjonisme! Hvor perfekt må det være da? Hva er bedre enn perfekt? Hva er bedre enn karakter 6?

Jeg har akkurat fått tilbake nok en innleveringsprøve. Læreren hadde som vanlig bare positive tilbakemeldinger, og ingenting å sette fingeren på. Dette var en helt klar 6-er, nok en gang.
Det er greit det, jeg synes det er ok å få 6-ere, men jeg burde jo egentlig fly i taket av glede. Jeg får jo bekreftelse på at det jeg gjør er veldig veldig bra nok. 

Hvorfor gjør jeg ikke det? Hvorfor kan ikke jeg kjenne inni meg at dette er kjempe bra, og at jeg er fornøyd. Jeg har all grunn til å være det, men jeg føler det ingen plass i hele kroppen, eller hodet. Kanskje jeg skjønner det etter hvert. Akkurat nå har hodet mitt fått for seg at det ikke skal skjønnes, fordi det skulle vært en 7-er.
~Lea Amalie~

2 kommentarer:

  1. Eller kanskje du egt. føler du mangler noe annet i livet ditt, eller at du er rastløs eller at du lider av flink-pike-syndromet? Da hjelper det ikke om du får seksere i absolutt alt, da må du nok bare gjennom en prosess. For det å aldri føle seg bra nok uansett hvor bra du er, det er noe de fleste må jobbe med en eller annen gang i livet sitt, og det kan gjerne ta tid :) Men jeg tipper du kommer til å klare deg helt fint.

    SvarSlett

gode ord dør sist