torsdag 20. august 2015

Sooooommer

Gud,som jeg koser meg om dagene. Det er en etterlengtet sen sommer som har ankommet Trøndelag. . ja,om ikke hele landet. En ting å si! HEEERLIG!  JEG ELSKER SOMMER,VARME ,BADING OG SOL.
det er da man kjenner det er godt å være til. Det er befriende og gir masse gode følelser. Håper vi får  bevare denne sensommeren lenge. Det fortjener vi jo. Så nyt sommeren folkens. Dette er livet
~Frida~

12 kommentarer:

 1. For et koselig positivt innlegg! Så fint at du greier å kjenne på ordentlig gode følelser midt oppi alt, det er så fort gjort å bli blind for lysglimtene når øynene er vant til mørke:) ønsker deg en fin sensommerhøst videre^^

  SvarSlett
 2. Har du fått noen innleggelses dato for BET?

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Wow. Du har sletta alle kommentarene fra folk som støtter Tine. Er du redd noen skal skjønne hvor falsk du er? Hvorfor sletta du ikke diskusjonen mellom Tine og Anita som så helt på jordet ut etter at Anita sletta sine kommentarer når du først var så godt igang? For å støtte opp om ditt forskrudde verdensbilde om at Tine er ond og du helt uskyldig?

  Du er faen meg sjukere en jeg trodde. Vet behandlerne dine om hvordan du holder på? Og at du mest sannsynligvis blir anmeldt pga det?

  Syns du godt kan slette hele diskusjonenen mellom Tine og Anita nå som du tydeligvis er så godt i gang med sletting allikevel.

  Du kommer aldri til å bli frisk, for du vil ikke bli frisk. Jeg har lest bloggen din siden starten og hver gang du blir litt bedre får du et nytt symptom, så det er vel bare å sette seg med potetgull og chips og vente på neste.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har faktisk sletta innlegget. Jeg har lite tilgang på Internett, så det er vanskelig å få med seg alt som skrives her og der gjennom en liten utslitt lånetlf fra expert.
   jeg har sagt unnskyld til tine. Mn hun slipper bare gjennom kommentarer hvor jeg skriver "slemme" ting. Ikke de konstruktive kommentarene jeg gir henne. Hun vil nok ikke at jeg skal ta ifra henne og ødelegge rollen hennes som uskyldig og snill..noe som er utrolig feigt. Føler dette er skikkelig urettferdig.

   Slett
  2. Og jeg skjønner ikke hvorfor hun absolutt skal publisere alt. Har dere forresten sett alt det "slemme" hun har skrevet om meg på sin lukkede blogg.. det er veldig mange som tipser meg hvordan hun holder på.
   Egentlig synes jeg ikke der er greit i det hele tatt å sitte å ha denne konflikten på nett. Vi er voksne mennesker. Hallo. Mn tine gir seg ikke. Hun legger frem alt som om at det er vi som starter, Mn sannheten er en annen. Hun klarer utrolig nok å lure det meste inn i folket på folk.
   Jeg synes det er trist. Ikke på mine vegne. Mn på hennes og de som er involvert. Det er bare dumt å holde på sånn. Mn jeg er vertfall ikke pådriver. Mn hun vil at jeg og de andre skal kaste ved på bålet og hun får ilden til å se ut akkurat som hun vil. Det er ikke greit i det hele tatt.. jeg har sagt at jeg er lei meg for det jeg sa til henne. Mn hun vil ha dette. Jeg skulle ønske jeg og tine og de andre kunne slutte fred. Mn hver gang jeg har prøvd har det gått tre timer så er det er nytt innlegg hvor det står et eller annet negativt om meg eller de andre. Enten et innlegg eller kommentarer. Problemet er at det er hun som har kontrollen her. Det er hun som bestemmer hvilke kommentarer som kommer gjennom. Hun legge opp dette som en dramatisk musikal. Og dette har pågått lenge. Både for meg og mine venner.
   Tine oppfordrer oss til å ikke lese bloggen hennes. Jeg ber dere om å ikke lese min da hvis dere ikke tåler trynet mitt. Selv om jeg aldri har skrevet et innlegg om tine og brukt navn og bilde. Så alt dette er urettferdig.

   Slett
  3. Nå må du gi deg. Jeg har ikke sluppet igjenom noen av de stygge kommentarene du har skrevet hvor du kaller meg psykopat og at alle er enig med deg. Jeg har ikke sluppet igjenom en eneste kommentar fra deg i det hele tatt faktisk.
   Ja du ba om unnskyldning, for å skjelle meg ut etter noter 5 minutter etterpå

   Du må gjerne lage deg en lukket blogg selv hvor du skriver alskens dritt og løgner om meg, jeg bryr meg ikke om du gjør det for et lukket publikum. Og det jeg har skrevet om deg på den lukka bloggen din er bare avskrifter av de stygge kommentarene du påstår jeg har publisert på bloggen din, så det stygge du mener jeg har skrevet om deg har du faktisk stått for selv.

   Deal With it. Om du har glemt hva det var så kan jeg godt minne deg på det.

   Slett
  4. FLAUT for deg at du har en lukka blogg der du slenger dritt om ei jente som faktisk er alvorlig syk, noe du også er, og at du har din egen lille tilhengerskare som dilter etter og støtter dine manipulerende ord. Jeg kjenner dere ikke personlig, jeg har sett dere via internett, jeg har kjent dere i mange år gjennom bloggene deres, og vet du hva Tine? Jeg regner med du vet dette, fordi du vet jo alt - men et menneskes hjerne og følelsesliv stopper ofte å utvikle seg den dagen eller den perioden man blir utsatt for noe traumatisk. Så ja, kanskje Frida oppfører seg barnslig, kanskje hun slenger med leppa eller hva enn, men så har hun heller ikke fått gleden av å leve et helt normalt liv, heller. Hun har gått fra en dødssyk 11-åring til en 20-åring som bare får dritt fra folk som ikke tror på sykdommen hennes, inkludert deg.

   At du ikke engang unner henne en behandlingsplass på BET er kvalmende... Få deg et liv, hulder!

   Slett
 6. Herregud, sletta du kommentaren min om å la Tine være i fred?

  Hvor gammel er du? 12? 14? Tror utviklingen din stoppa opp i puberteten. Du er fortsatt i puberteten, i allefall mentalt. Du kan skylde på sykdommen din så mye du vil, men det gir deg ikke rett til å dra andre ned i søla og i verste fall ta livet sitt pga all faenskapen du kommer med.

  Jeg kan gi deg litt slack pga Borderline diagnosen, men fy altså. Du er da innlagt et sted på DPS? Hva sier personalet der til at du spyr ut av deg dritt til andre syke mennesker som sliter? Hvis du har fortalt dem det da. Jeg er forsåvidt ikke så naiv at jeg tror du viser det du skriver til personalet og de klapper deg på skuldra å sier at det er flott jobba, send dette.

  Skjerp deg og begynn å oppfør deg som en voksen, du går ikke på ungdomskolen lenger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke behov for å vise dette til noen egentlig. I motsetning til andre.

   Slett
  2. Psykologisk sett så stopper utviklingen i hjernen og følelseslivet den dagen eller den perioden man blir utsatt for overgrep eller andre traumatiserende ting, så ja, Frida går kanskje gjennom en vanskelig "pubertet" i hjernen, akkurat slik jeg gjorde da jeg ble tjue år og klarte å ta oppgjør med at jeg hadde blitt voldtatt som 13-åring, og dermed i mange år også oppført meg som en 13-åring.

   Men kjære deg. Hva er din unnskyldning for å slenge dritt og si at Frida spyr ut dritt hele tia? Det er jo du og Tine sin "gjeng" som driver på med det.

   Lurer på hva som skjer i bloggverdenen og på deres lukkede blogger når du kommer med noe som er så graverende at det kan være Frida sin feil hvis noen tar sitt eget liv.

   La meg fortelle deg én forbanna ting. Det er ingen andres feil om noen tar livet sitt, med mindre Frida DIREKTE ber dem om å gjøre det. Så voks opp, kom deg vekk fra skjermen og bruk tiden din på noe konstruktivt. Og jeg håper til GUD at du ikke jobber med mennesker, så kvalm som du er.

   Slett

gode ord dør sist