søndag 23. januar 2011

Punktum + en gledestanke

Helga er over, og tanken på det gjør det hele litt lysere. 
Det har vært en tung helg, med tanke på både ensomheten, tvangstanker, tunge tanker og det forferdelige været ute. Når det er sagt, håper jeg virkelig at den sistnevnte forbedrer seg utover uken, og de andre tingene håper jeg også slipper litt taket. En ting er sikkert, det er ny uke og nye muligheter. Det i seg selv er utfordrende å tenke på, men samtidig godt.
Greit nok at jeg føler meg ganske "crappy" i form av skam, kvalme, utmattelse og andre "bivirkninger" av bulimihelg, men akkurat nå i dette tidspunktet VELGER JEG å tenke på at det er over for denne gang, og at jeg står foran ei ny uke med (som sagt) nye muligheter. Jeg har lyst å prøve å utfordre, trosse og kanskje pirke litt borti monsteret, og være forberedt på eventuelt knyttnever tilbake. Altså prøve å stå i "straffen" som monstersykdommen leverer. Jeg har lyst til å prøve.
PUNKTUM!

Ellers vil jeg dele en gledetanke(faktisk). I morgen har jeg og min kjære vært sammen i 1 år. 
Det har vært et utfordrende år, hvertfall de siste månedene. 
MEN, gud så glad jeg har blitt i han. Han er det beste som noen gang kunne ha skjedd meg, og vi har virkelig gjort mye dette året som har gitt med utrolig mye. 
Det er vanskelig for både meg og han å holde fast på styrken i et forhold, når monstersykdommen stadig befinner seg imellom oss. Han er en ren definisjon på hva tålmodighet, styrke og ekte kjærlighet. 
Han kjemper kampen MED meg, og ingen ord kan beskrive hvor takknemlig og godt det føles å vite det. 
Kjærlighet er en rar ting, men herrejesus hvor sterk den er. Jeg er sikker på at den vil være med på min seier mot denne sykdommen, selv om det krever MYE tålmodighet, styrke, energi og tårer. 
Jeg vil bare si til min kjære, at JEG elsker han, og jeg vet at når jeg finner meg selv vil den følelsen fylle det rommet som sykdommen nå fyller. Takk for at du går med meg,kjære. 

Ønsker alle en god ny uke- grip mulighetene og tiden med positiv innstilling. Ivertfall prøv!

<3

~Lea Amalie~

4 kommentarer:

 1. Jeg misliker også helgene veldig. Har gjort meg ganske så avhengig av rutiner og greier, så helgene får bare alt til å føles tungt og depressivt.

  Men gratulerer med ettårsdag i morgen! :D Godt å høre at du har noen som står ved deg i den vanskelige tiden.

  Klem (:

  Ps: Det bildet av deg er nydelig. DU er nydelig!

  SvarSlett
 2. vil bare ønske deg en så fin uke som mulig.

  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Frida S: ja, skjønner hva du mener. I mitt tilfelle har jeg bulimihelger og anoreksiukedager.
  Ikke så veldig positivt noen av delene med andre ord. Men jeg skjønner dette med rutiner og tvang i anoreksi. Man får liksom aldri tid til noe annet enn sykdom. DUMME SYKDOM!

  Tusen takk for det<3 Du aner ikke, han er min soulmate.

  Og tusen takk for det, Det har vært vanskelig for meg å legge ut bilder av meg selv, fordi jeg ønsker å være anonym. Men noen ganger tørr jeg, så takk for at du sier det. Det gjør godt:)

  Klem<3

  SvarSlett
 4. Nedia:
  Tusen takk for det. Håper din uke ikke blir så tung og vond. Husk nye muligheter hver dag:)

  Klem tilbake<3

  SvarSlett

gode ord dør sist