fredag 25. februar 2011

Blandede følelser

Helg! endelig helg? vet ikke... Jeg tror det er bra:) ja, vi fokuserer på det.

Kom akkurat hjem fra Bup.
Fikk masse ny info om innleggelsen i neste uke. Følelsene er litt blandet.
Hvis jeg snakker fra min friske side, høres opplegget veldig bra ut. Jeg får faktisk plass på behandlingsposten på onsdag. De var veldig villige til å få til de beste løsningene for meg og mine behov, og har allerede satt i gang planleggingen. Jeg får et tilbud der behandlingsposten og akkuttposten samarbeider, slik at jeg får best mulig rammer rundt meg. Først og fremst skal jeg være på behandlingsposten, så er akkuttposten der når jeg trenger det. Legen min på Bup(der jeg går poliklinisk nå) var veldig klar på at JEG skulle få være med å medvirke oppholdet så fremst jeg var i stand til det, og det var de positive til. Så det er bra. Det høres bra ut, og alle er fornøyde.

Så fra min syke anorektiske monsterside. Kall det hva du vil. Den er livredd. Den er vettskremt. Den gjør alt den kan for å stoppe denne prosessen. Den vil at jeg skal si NEI TAKK, jeg klarer meg fint. Den forer meg med angst og manipulerende tanker og prøver å hjernevaske meg.

Derfor har jeg veldig blandede følelser akkurat nå.
På slutten av samtalen i dag, fant jeg, pappa og legen min ut at vi verken skulle snakke eller fokusere på hva som skal skje neste uke. I helga skal jeg kun gjøre det jeg har lyst til sammen med kjæresten min. Alt som handler om behandling og innleggelse tar vi når mandagen kommer.
I helga skal jeg kun fokusere på helg, friske ting og avslapping.
Det var egentlig en bra løsning, og jeg skal virkelig prøve det.

Ellers har jeg fått hjem kjæresten min igjen, og han kommer til meg i kveld. Vi skal se film og kose oss.
Gleder meg til å tilbringe litt tid sammen med han igjen.

Så, nå er det bare å legge tankene til side, og fokusere på HELG og friske ting.
Vi har litt planer i helga, så da er det heldigvis litt lettere.

~Frida~

9 kommentarer:

 1. kjenner meg så igjen i fram og tilbake tankene, og at man liksom skal klare seg selv, men på andre siden vet man at det aldri kommer til å fungere.. slitsomt, men tross alt høres opplegget som er satt opp ut som er nøye ordnet for akkurat deg. og det er jo helt topp om det faktisk ender opp med å ha en stor virkning på deg også!
  veldig enig i at dere bør fokusere på alt annet framfor innleggelsen nå i helgen, også tar dere alt som hører med når det gjelder. å grue seg eller tenke mye på det hjelper iallefall ikke på å få orden i tankene :)
  du er SÅÅ flink Frida, jeg kan ikke få sagt det nok, og det vet du også. jiiizez jeg er stolt av deg <3 god helg, nyt den!

  SvarSlett
 2. Uff, ja..
  Ambivalens.com

  Ja, det er jo så utrolig hvor mange bra opplegg jeg får, men spiseforstyrrelsen er alltid sterkere, og jeg får aldri benyttet meg av dem.
  DENNE GANGEN håper jeg jeg er sterkere, og blir sterkere og sterkere.

  Ja, i helga er det kun fokus på kos, målet mitt, drømmen min og masse tid med kjæresten min:)
  Angsten skal ikke ødelegge helga og heller ikke meg.

  Takk kjære deg, du er i tankene mine også kjære:)
  Ha en fin kveld du også Marie<3
  Hvis du føler for å prate å slik, må du bare poppe opp innimellom på facebook, eller sms eller noe:) <3 jeg vil gjerne hjelpe deg kjære:)

  klem klem klemklem

  SvarSlett
 3. Kos deg i helgen, nydelige, opplegget virker veldig bra og solid, dette kommer til å ende godt, og det er jeg lykkelig for.

  <3

  SvarSlett
 4. Kjenner så godt til denne ambivalensen du kjenner på! Jeg kjemper jo den kampen du skal begynne å kjempe nå. Jeg synes du er utrolig tøff som sier rett å slett at du vil dette her. Du skriver så "voksent" til å være 17 år. Masse lykke til i kampen! Jeg skal følge deg;) Å kos deg i helga!!:)
  Klem ifra meg <3

  SvarSlett
 5. Vamp:
  Takk vampen min:) Det må du også gjøre<3
  Det vil ende godt<3
  glad i deg, vennen min<3

  SvarSlett
 6. Line:
  Så koselig med en så fin kommentar:)
  Jeg skjønner hva du mener, men det er ingenting i hele verden jeg heller vil, enn å bli frisk.
  Det er et helvete å leve slik, og jeg går heller gjennom et enda verre helvete, for å bli frisk.
  Et helt liv med spiseforstyrrelser er ikke noe jeg ønsker.
  Jeg ønsker å ha det godt med meg selv, ha kontroll på følelser og håndtere dem på en frisk måte, jeg vil leve og være fri og gjøre hva jeg vil. I tillegg har jeg så mange drømmer, fremtidsplaner og mål i livet mitt, og de kan jeg alldri oppleve hvis spiseforsyrrelsen følger meg.

  Takk for komplemangene<3
  jeg skal kose meg, håper du også får en bra helg<3
  Klem til deg Line<3

  SvarSlett
 7. Jeg vet jeg ikke kjenner deg godt, men jeg har lest bloggen og jeg vet hvor flink du har vært med å hjelpe H. Du virker som en utrolig sterk person og jeg håper du er stolt av deg selv, stolt av hvor flink du er til å kjempe videre. Stå på! Håper du kommer deg ut av dette! :- ) Ingen fortjener noe slikt!

  God helg! :- )

  SvarSlett
 8. Astrid KM:
  Tusen takk for det:)
  Heidi er ei fantastisk jente som jeg er kjempe glad i, og vi har hjulpet hverandre.
  Tusen takk for alle gode ord, så snill og god du er<3
  Jeg skal bli frisk:)

  Takk i likemåte<3

  SvarSlett

gode ord dør sist