lørdag 19. februar 2011

FANTASTISK!

Nok en gang, nok en kveld, nok en frisk-Frida tilstede...

Det er helt utrolig. Tidligere i dag, satt jeg med angst, vonde følelser og klørene til spiseforstyrrelsen over hele meg. Jeg var forberedt på at det hele skulle prege med denne Fredagskvelden.
Men som jeg skrev, jeg bestemte meg for å prøve...
Takk gud for at jeg prøvde... Fordi det hele endte helt fantastisk...

Fantastisk er et ord jeg ofte bruker, men i kveld vil jeg gjerne utdype det ordet.
Fantastisk som:
- jeg sang igjen, gud hvor jeg sang, og gud hvor jeg følte at jeg sang. 
- jeg lo fordi jeg ville le
- jeg, Frida fikk være kjæreste i kveld
- Jeg kjente trygghet
- Jeg kjente kjærlighet
- jeg kjente gode følelser
- jeg klarte å være "tilstede"

Fantastisk! 
Vi hadde en kjempe fin fredagskveld. Vi hadde det kjempe moro, sang og spilte igjen, tok masse artige bilder, snakket masse og så en utrolig morsom film.
På slutten av kvelden kjente jeg angsten komme, grunnen er komplisert. Det som var så godt, var at jeg klarte å fortelle og beskrive angsten min for kjæresten min. Jeg klarte å være svak. Jeg klarte å la følelsen av at jeg alltid må være sterk forsvinne, og jeg lot følelsene komme. Jeg ble møtt med en enorm forståelse, styrke og kjærlighet fra kjæresten min. Jeg kjente meg så trygg, det var greit.

" Du har aldri klart å sagt til meg at du er redd, Frida. Du har vist meg dine svake sider, og det gjør at jeg blir sterkere. Du er redd, og jeg står her støtt, og du skal lene deg på meg. Jeg er her"
Ordene hans gjorde meg trygg. De fikk meg til å innse at han og vår kjærlighet er sterkere enn spiseforstyrrelsen. Det må kjempes, men når det hele kommer fram, og monstersykdommen viker fordi den blir slaktet, føles det sant. Da er det ekte. Da er det sterkt.
Takk for at jeg fikk støtte meg på deg i kveld, kjære. Og takk for en fantastisk "FRISK-KVELD".
Jeg vil gjerne dele noen bilder av kvelden, som bevis på at Frida var kjempe glad og "frisk".
Og visstnok Frisk-gal

tilstede

lur

Musikkens hans får en magisk strøm til å strømme gjennom hele kroppen min, og ende opp i hjertet. da gråter jeg. 

I trygge hender, sterk og svak er vi sammen STERKE, 
SAMMEN<3 Følelsene og kvelden henges trygt på frisk-knaggen min.
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Åh, så fint Frida! Nå ble jeg skikkelig glad på dine vegner :') Det er godt med sånne kvelder innimellom for å kjenne smaken av det virkelige livet. Tenk, uten monstertankene, tenk hvor mye kan leve da. Åh, det motiverer meg til å bli frisk i hvert fall, selv om det er fryktelig tøft, uff.

  Hadde også en veldig fin kveld i kveld. Monstertankene og anoreksien ødela litt, men jeg tvang friske-meg fram, og klarte det til en viss grad. Jeg hadde besøk av en utrolig herlig vennine(for første gang alene, utfordring bestått med glans!). Det var utrolig skummelt, men gud for en mestringsfølelse når jeg klarte det :)

  Stå på masse videre nydelige. Len deg til kjæresten, og kjemp mot monstertankene. Med hjelp er dere mye sterkere enn spiseforstyrrelsen<3

  SvarSlett
 2. nåja, de er magiske for meg.

  motivasjon<3


  Så utrolig bra, monsteret prøvde seg litt, men du var sterkere. Åh, det er så godt når man kjenner at man kan kose seg slik. Det er jo så sjelden, og da blir mestringfølelsen magisk god

  Takk for det, og takk for en kjempe god kommentar:) jeg ønsker deg samme for deg<3

  SvarSlett
 3. Åh herlig og lese :D Så bra Frida.. Du fortjener det virkelig :) Fine bilder <3

  SvarSlett
 4. jeg blir så GLAD! du er heldig som har noen ved deg som støtter deg såpass mye hele veien. og etter min mening viser du han at hva det betyr for deg og, jeg kan ikke annet enn å smile bredt av å lese gledes- tankene dine Frida :) du fortjener å smile, ha det bra og trygt. unner deg alt godt, og håper at flere stunder som dette gjentar seg ofte slik at du får innse hvor mye du kan bety for noen <3 stolt av deg!

  SvarSlett

gode ord dør sist