torsdag 24. februar 2011

Rastløs ambivalent-dag...

Ah, har en rastløs følelse inni meg. Jeg klarer liksom ikke å kjenne etter hva det er.
Angst, tanker, følelser, anoreksi,bulimi, urolighet?
Jeg vet ikke... Det er frustrerende, jeg har prøvd å gjøre litt småting, men siden jeg ikke har noe energi er det begrenset hva jeg kan finne på. 

Hvis jeg skal prøve å beskrive tankene mine, så er de egentlig bare ambivalente og rotete.
Jeg kjenner et enormt sug etter å spise mat, men anoreksistemmen er sterkere, og jeg er redd for at hvis jeg slipper bulimitrollet til, vil jeg få et ganske heftig angstanfall, og hva gjør jeg da? Ting er så rotete i hodet at jeg har ikke kontroll på noe av det jeg gjør eller kan finne på å gjøre i angstsituasjonen.
Men likevel, jeg vil ha mat. Kroppen vil ha mat. Men hodet vil ikke.
Det som gjør anoreksien enda sintere er at vekta ikke går ned. Fornuften min vet at det sansynligvis er vannvekt, men for anoreksien er det tallet som teller.
Ellers tenker jeg selvfølgelig på innleggelsen. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om den, fordi jeg klarer ikke å forholde meg og sette meg ned å tenke over det. Jeg bare slipper bekymringen. Hva som gjør at jeg klarer det, er jeg jammen ikke sikker på.
I morgen er det ny time til legen for en sjekk forresten. Kanskje det vil hjelpe meg litt til å få tankene litt mer ryddig.
Uff, rastløs, tankefull og tanketom og ambivalent. En slik dag i dag...

Noen som har noe tips til noe jeg kan finne på? 
~Frida~

5 kommentarer:

  1. kjenner igjen følelsen av alt på en gang, og ikke klare å vite hva man egentlig føler og vil. i mine øyne høres det egentlig ut som om følelsene dine er et slags "sammendrag" av tanker du har kjent på i lengre tid. og selvfølgelig kommer alt og "tar" deg på en gang.. samtidig vet du jo at det er vanlig, og det går over etter tankene roer seg litt.
    jeg har tro på at både innleggelsen, tiden før, og tiden etter kommer til å gå din vei- om du bare er ærlig med deg selv :) tørr å kjenn på vonde følelser, for det er da de slipper taket. og den Frida jeg har fulgt lenge, HUN klarer det utmerket <3 en ting du kan gjøre er å tenke på hvor mye du har oppnådd, all ære til deg snuppa <3

    SvarSlett
  2. Se film, en morsom en, som du kunne sett hundre tusen millioner ganger og fortsatt le av, fordi det hjelper. Kanskje ikke i det lange løp, men en liten stund hvertfall.

    Når jeg har mye oppi hodet bruker jeg å gjøre mattelekser, eller løse rubiks kuber, fordi da får man noe annet å tenke på. Eller så setter jeg på hard-metall musikk og danser for meg selv. Eller så tegner jeg med rød-tusjen min. Jeg høres ut som en ordenlig raring, så jeg tror jeg stopper der :L

    Glad i deg vet du <3

    SvarSlett
  3. Marie:
    Takk Marie, du er flink til å sette ord på hva som skjer i hodet MITT! hehe..
    Du er så god, og ordene dine varmer meg sånn.
    Takk Takk Takk<3

    SvarSlett
  4. Marthe:
    takk for tipset. Prøver å finne en film, men vet liksom ikke hva jeg vil se :/

    hehe..marthe i et nøtteskall.. du er spessiell og unik, det er det du er. Og jeg er glad i deg og<3

    SvarSlett
  5. Hm...Når æ træng nå å finn på pleie æ å sætt mæ atme mamma når hu sjer film, eller ta bilda av nå random, rediger bilda, sorter stuff på pcn, hold på med degusan :P...

    SvarSlett

gode ord dør sist