mandag 21. februar 2011

Tur i vinterlandskap og sol

Formen er på vei opp, heldigvis. Takk og lov. Takk hjertelig takk for det. Jeg har virkelig ingen planer om å ligge i senga resten av vinterferien min. Pappa fikk dradd meg opp av senga tidligere i dag.
Vi skulle på luftetur. Jeg var ikke så veldig gira med tanke på formen, men det ble heldigvis tur likevel.

Det har jo vært helt utrolig fint vær i dag. Utrolig godt at sola skinner og himmelen er blå. Det er rart hva været gjør med humøret altså. Vi dro til et turområde jeg ofte pleide å gå tur før. Alt fra skiturer, kanoturer, gåturer,hytteturer... og i dag ble det altså biltur dit.
Litt skuffet og lei meg når jeg så skisporene overalt. Tanken på hvor herlig det hadde vært å pakket en sekk med appelsin, kvikk lunsj, varm te og sitteunderlag, og dratt ut på skitur i sola, gjorde at jeg ble litt trist.
Jeg skulle så gjerne ha gjort det.. jeg ville så gjerne... Men det er da ikke for sent. Jeg kan alltids gjøre det senere, når kroppen og hodet er mer på plass. Det kan jo være en motivasjonsfaktor.
Det var kjempe godt å få luftet seg litt, selv om jeg ble sliten. Det var verdt det. Bare se på bildene hvor herlig været var.

Nå er planen å slappe av litt, og be til høyere makter om at formen skal fortsette å bedres. Snart kommer kjæresten min på besøk. Vi skal kose oss med film i kveld. I morgen er det en tur til legen for å sjekke hvordan det står til, så skal jeg og kjæresten min en tur til byen etterpå.

Ha en fin mandagskveld alle sammen:-)
~Frida~

6 kommentarer:

 1. Utrolig fine bilder! En dag skal du også få gå ut på lang skitur med kjæresten din med kakao, appelsin, kvikklunsj og alt som er av turmat, uten monstertanker og bare spise og gå på tur for å være glad, uten en liten kalkulator som kalkulerer i hodet samtidig, og med masse energi og glede. En vakker deg. Åh, jeg kjenner jeg lengter utrolig når jeg skriver dette selv, hehe. Håper du får en fiin kveld med kjæresten din! <3

  SvarSlett
 2. Åh, fantastiske bilder! :D La det være til inspirasjon og motivasjon for deg, ingenting kan vel måle seg med kjæresteturer på vinterføre med knalloransje appelsiner og knallgul sol når man er både i fysisk og psykisk stand til det?

  SvarSlett
 3. destroyedflower:
  tihi... det er målet mitt vertfall:)
  Har satt et mål om å få til en skitur iløpet av vinteren:) uten den såkalte kalkulatoren selvfølgelig.

  Ja, det er bra. Motivasjon for deg også:)
  klem kjære deg<3

  SvarSlett
 4. Takk Frida<3
  NEI, INGENTING! Jeg får en følelse av frihet av slike turer.
  Fjellluft, blåhimmel, ingen bekymringer, bare chill<3
  ah.. <3

  SvarSlett

gode ord dør sist