tirsdag 24. mai 2011

besøk og motivasjon

Jeg har ikke så mange ord i dag. Er egentlig bare utrolig sliten av ALT spiseforstyrrelsen serverer meg av angst,følelser og tanker. Jeg er møkkalei av å ha det slik. Jeg har klart jobben min i dag også. Jeg har holdt maten i magen i en time + 3 minutter og trosset treningen og hvilt meg. Til frokost klarte jeg til å med å ha maten i magen i 20 minutter ekstra. Noe som kanskje har med at jeg sovnet XD
Det er en bivirkning av medisinene jeg tar. trøtthet. For meg er det egentlig en fordel. Orker ikke å trene og trenger å sove. Det hjelper meg på et vis.

ellers har jeg hatt koselig besøk i dag. Mamma og en god venninde var hos meg i ettermiddag. Jeg fikk en kjempefin gave som jeg ble kjempe glad for. Ellers snakket vi masse om alt og ingenting. Venninda til mamma er flink til å motivere meg, på lik linje som mamma, så nå er jeg full av motivasjon igjen.
Hun anbefalte meg blant annet om å lese bøker om tankens kraft. Det er utrolig hvordan man kan jobbe med å snu tankene sine og tenke annerledes for å få endring.

Noen som har erfaring med slike bøker?

~Frida~

9 kommentarer:

 1. Heia Frida; jeg vil på det sterkeste anbefale boka tankens kraft. "Når vi lever i takt med intensjonens energi, opplever vi at alt faller naturlig og ukomplisert på plass i livene våre".

  Lykke til Frida: dette skal du klare :-)

  SvarSlett
 2. Hei! Vet ikke hvilke bøker du liker å lese, men noen som passer er kanskje:
  Tankens kraft - Wayne W. Dyer (Når vi lever i takt med intensjonens energi, opplever vi at alt faller naturlig og ukomplisert på plass i livene våre)

  Inspirasjonens stemme - Wayne W. Dyer (Min hensikt er å gjøre deg bevisst på at det er mulig å vende tilbake til en tilstand der inspirasjonen alltid er til stede. Det er den sanne meningen med livet)

  Gi sjelen vinger - Kirsten Fauken (Jeg har tillit til at det finnes en overordnet plan med mitt liv, at jeg absolutt ikke er i stand til å ha full oversikt over den og derfor ikke kan se akkurat nå at de hendelsene som kanskje er smertefulle og som noen ganger tilsynelatende saboterer målene mine, i det lange løp nettopp fører til det som er meningen med mitt liv)

  Håpe det kan vær te hjelp :)
  Vibeke

  SvarSlett
 3. Du e så utrolig flink t å skriv Frida :) Bli kjemperørt av å læs bloggen din. Det e modig gjort av dæ å skriv om følelsan din her, og det vise at du e sterk, modig :) Har trua på at du klare det her! <3

  Beate

  SvarSlett
 4. Kjære gode venn!
  Søvn er alltid en kjærkommen venn mot bevissthetens tankekjør.
  Din mor er nok svært klok, tankens kraft er den sterkeste av alle krefter- men likevel er den umåtelig undervurdert....

  Dailai Lama har skrevet en bok om "kunsten å være lykkelig" - den bør du ta en titt på!

  Tenker på deg og har deg i tankene hele tiden- du er aldri alene- vi som er glade i deg er der hele tiden. Sammen skal vi vinne krigen<3

  SvarSlett
 5. jeg har ikke noen erfaringer med slike bøker, men kanskje jeg burde prøve det selv :) .. du er så sterk Frida! Stå på videre <3

  SvarSlett
 6. vil bare si at jeg nettopp fant bloggen din, og skal sette meg ned og lese alt fra første innlegg senere i dag. fant den i går kveld, og det første jeg gjorde i dag tidlig, var å slå opp siden på nytt, og bla meg tilfeldig hit og dit. du virker som en helt utrolig ressurssterk og tøff jente. jeg vet at det er håpløst å skulle ta til seg mange fine ord, de har en tendens til å bety noe akkurat her og nå, men det er vanskelig å ta de med seg inn i en behandlingsprossess. jeg håper du får en fin dag i dag.

  SvarSlett
 7. Liker ikke at spiseforstyrrelsen er så nådeløs mot deg:( Hold ut, stå på og kjemp videre!
  Så bra at du hadde koselig besøk og fikk ny boost med motivasjon!

  Jeg må bare spørre, når du sier at du klarte å holde "maten i magen i en time + tre minutter" og "klarte jeg å ha maten i magen i 20 minutter ekstra" - betyr det da at du har kastet opp etter det?

  Ønsker deg en fin dag kjære<3

  SvarSlett
 8. Tusen takk kjære dere<3

  Jeg kaster opp ja, karianne. Dessverre har jeg sterk angst for angsten ved å ha mat i magen. Så klarte jeg 20 ekstra.

  SvarSlett
 9. Uff da:( Men er det ingen som følger med deg og som kan hjelpe/støtte eventuelt hindre deg fra å kaste opp etter det har gått en time også?
  Tyve minutter lenger er uansett et fremskritt og jo flere ganger du trosser angsen litt lenger så har jeg tro på at du vil klare mer og mer! Eksponering er den beste måten for å svekke angsten på.

  Du er utrolig modig som tar opp kampen mot anoreksien og angsten, heier på deg kjære<3

  SvarSlett

gode ord dør sist