tirsdag 24. mai 2011

trosse

-Trosse,trosse, trosse...
-hvile
-holde meg motivert
- tenke på gevinsten jeg får
- holde ut
- tro, håp og kjærlighet

Jeg kjemper hardt... Og jeg er utrolig sliten. Jeg prøver å tenke på lyset i andre enden av veien. Jeg vil nå det lyset.
LIVET!


jeg vil også bare få takke for alle kommentarene jeg har fått. Det er så utrolig godt å lese dem og få forståelse. Jeg føler meg ofte alene i denne kampen, og da hjelper det utrolig mye å lese alle kommentarene. Jeg beklager virkelig at jeg så sjelden svarer. Jeg har rett og slett ikke hatt tid og overskudd til det. Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å vise hvor takknemmlig jeg er for kommentarene. Det betyr enormt mye. takk <3
~Frida~

5 kommentarer:

 1. du er utrolig sterk, Frida! Dette klarer du! :-)

  SvarSlett
 2. Du skal se at du får igjen for alt arbeid senere, det er jeg sikker på. Du er helt ufattelig sterk, og det må du huske på. What doesen't kill you, makes you stronger - og det er ingen tvil om at du har en fighter i deg, bare se på hva du har oppnådd i det siste? det er HELT utrolig, og du er tøff som bare det!

  Jeg må også si unnskyld.. jeg har nemlig ikke sluttet å lese bloggen din, tvert imot, men jeg har ikke klart å kommentere. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si når jeg ser at du kjemper sånn, og at du har det så vondt. jeg blir litt.. målløs.

  Det er så synd at DU, som den fantastiske personen du er, skal måtte slite deg gjennom en så hard kamp atter en gang. Men du har det i deg, styrken altså. Jeg håper så inderlig at drømmene dine en gang blir oppfylt og at du kan leve som FriskFrida.

  Stå på videre, Frida <3 sender over masse klemmer og en stor dose motivasjon <3 du er kjempeflink!

  SvarSlett
 3. Du er utrolig sterk, Frida. Du kjemper en kamp for livet, og en kamp for å leve. Å leve er vanskelig - å våge leve livet med alle de følelser som finnes, og våge finne dem tilbake er hardere enn mange i det hele tatt kan forestille seg. Du er til stor inspirasjon, og selv om jeg ikke kjenner deg synes jeg du er en fantastisk flott og utrolig sterk jente. Tenk all den styrken og viljen du har i deg som kan brukes til utrolig flotte opplevelser når du blir frisk! Livet er der fremme - og gleder seg til du kan leve det fullt ut <3<3<3
  Varme tanker fra ~stilletrille~

  SvarSlett
 4. Det viktigste du gjør for leserne dine nå, er å ta vare på deg selv. Gjør du det, vil du komme sterkere tilbake ;) Så om du tenker på oss, tenk på deg selv først...:)

  Når det er sagt, vil jeg rose deg for at du klarer å være så positiv og viljesterk oppi all sykdom! Jeg har møtt mange på min vei mot friskhet, men ingen med ditt mot, din motivasjon og håp. Ta vare på det for alt det er verdt, det vil føre deg dit du vil, det vil gi deg livet tilbake.

  Jeg heier så utrolig masse på deg, vakre, lille pia!

  SvarSlett
 5. Jeg tror nok alle som har vært midt i sin egen kamp forstår veldig godt hvordan det er å være overlykkelig over fine kommentarer uten å ha overskudd til å svare hele tiden. Vi forstår!!

  SvarSlett

gode ord dør sist