mandag 23. mai 2011

nedtur?

I dag skulle jeg opp på den hvite avgjørende boksen med de avgjørende tallene igjen.
Angst og tusen tanker gjennom hodet på en gang. har jeg trosset nok? Vil vekten vise 36 kg? vil jeg få ønskene mine oppfylt? kommer de til å øke sondematen?
Vektnålen stoppet på 35,8 kg. 500g opp.
NEDTUR, SKUFFELSE, ANGST, PANIKK! hva nå? jeg er ikke god nok. Jeg klarte ikke å oppnå vektkravet. tusen negative og destruktive tanker og angst for at sondematen kommer til å bli økt. Skuffelse fordi jeg jobben jeg har gjort ikke har vært god nok. Det skulle stått 36 kg på vekten i dag. Jeg ble motløs.

Sondematen er økt med 250 kcal. Jeg er nå oppe på en dagsdose på over 2700 kcal. Hvis jeg fortsetter som jeg har gjort denne uken, vil det nok gi bedre resultater neste uke.

Hvordan føler jeg meg nå?
Vel, jeg er skuffet fordi jeg ikke fikk oppfylt noen av ønskene mine. Jeg har angst fordi sondematen er økt. Jeg er redd fordi motløsheten kommer listende.
Men jeg fortsetter... Jeg fortsetter å trosse anoreksien jeg.

Hvorfor? Fordi en dag er det jeg som skal vinne denne kampen, og da må jeg vinne litt hver dag.
~Frida~

8 kommentarer:

 1. jeg synes du er ei sterk jente, Frida :-) stå på videre, så skal du se at du vinner tilslutt! <3

  SvarSlett
 2. Men du HAR gått opp! Du E flink! <3 Fortsætt som du gjør, og kjemp kjemp kjemp. Ikke gi opp!

  SvarSlett
 3. du er sterk frida, og du har jo gått opp noe! du må ikke være så streng med deg selv (vet det er enklere sakt en gjort...).
  du må bare fortsette den fine strømmen du er i nå...så vil du gå mer opp i vekt etter hvert som kroppen tør å ta til seg næringen.

  klem

  SvarSlett
 4. 200g er ikke mye, så det tar du lett igjen til neste gang! Kan være lurt å finne på noe å holde på for å tenke på noe annet, f.eks lese, strikke, lage smykker og armbånd, tegne/male, se på sesongpakker av forskjellige tv-serier, lage inspo plakater og sånne ting. Vet ikke helt hva som interesserer deg, men dette er ting jeg liker å gjøre for å få tiden til å gå :)

  SvarSlett
 5. Husk, det er i motbakke det går oppover :) Du vinner denne kampen, et lite steg av gangen <3

  SvarSlett
 6. Du e flink pi Frida, du e sterk og god og det her klare du :-) tenke på dæ og sende litt ekstra styrke gjennom lufta fra mæ. Glede mæ te du kjem tilbake og vi kan ta en god gammeldags lensvik-fest ilag :-D Kos og klem fra Emma

  SvarSlett
 7. Har trua på dæ Frida - det her e en kamp du kjæms te å vinn - det e æ sikker på :) Den friske verden vente på dæ, å alt du har å tilby :) Tydelig at det går framover med dæ - det bli æ gla for å sjå. Fokuser på at du e på rett vei, ta ett steg av gangen og følg drømman og hjertet ditt. <3

  Vibeke

  SvarSlett
 8. Håper dagen i dag blir bedre enn i går, Fridamor <3 Husk, 500 g er mer enn ingenting! Det betyr at du faktisk HAR gjort en innsats! Også kan du jo prøve å tenke at med økning av sondematen så betyr det mer HJELP. Det skal gjøre det LETTERE å gå opp, og det er jo tross alt målet. Så med økning, og fremdeles en kamp fra din side, går du helt sikkert opp mer denne gangen. Jeg tror på deg! Og selv om jeg drar i dag, er jeg fortsatt her, både på mobil og mail og alt :) Kommer til å savne deg, og håper vi sees igjen!

  SvarSlett

gode ord dør sist