søndag 8. mai 2011

kjærestebesøk

Uroen og angsten var på max, pga manglende kontrollfølelse, anoreksisk motstand etter middagen og angst for morgendagen. Heldigvis kom min kjære på besøk. Jeg kjente med en gang at jeg ble roligere når jeg fikk klemme og kose med han. Kjærligheten vår er sterkere enn noen som helst anoreksitroll vertfall.
Vi trillet en tur til fjæra og tok noen fine bilder og kastet flyndrestein. KJEMPEGØY!
etter fjæreturen tok vi med oss pledd og la oss lå plenen i sola. Der lå vi i over en time og bare slappet av, hørte på musikk, snakket og koset. Det var så utrolig herlig å kunne slappe av sammen med kjæresten sin igjen. Det gjorde underverker. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å bli frisk og komme hjem og være kjæresten hans hele tiden. Jeg savner han virkelig <3 Men vi fikk en fantastisk ettermiddag sammen.JIPPI! jeg klarer fortsatt å stå på hodet(såironisk)
Takk kjære<3 for en fantastisk kveld sammen med deg<3
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Hei vännen!

  Nå har du fått en till fast-fölger:)

  Hejer på deg og du finns i mitt hjerte og mine tanker... <3

  klem Ann Iren

  SvarSlett
 2. Så koslige bilder Frida! :) <3

  SvarSlett
 3. Jeg er også fast følger nå : ] Jeg tenker virkelig på deg, stå på! Du skal nok klare å bli frisk! :) Du virker som en sterk jente!

  SvarSlett
 4. Fine fine flinke deg! Jeg er så glad for at du har en så god kjæreste som passer på deg og behandler deg som den prinsessen du vriker som. STÅ PÅ!!! <3 jeg heier og heier og heier!

  SvarSlett
 5. Når jeg ser hvordan du stråler sammen med kjæresten din, og gnisten i øynene dine på disse bildene vet jeg 100 % sikkert at du kommer til å bli frisk. Jeg bare vet det! Masse lykke til!

  SvarSlett

gode ord dør sist