onsdag 11. mai 2011

seier,blomster,åringer og glede

Jeg har seiret! Jeg har vunnet min første dag over anoreksien på 6 år.


Det føles herlig! jeg er så lettet. Endelig kan jeg kjenne at jeg har klart det. Jeg har klart å trosse min første dag i resten av mitt liv. Jeg har begynt på veien til å bli frisk. Frisk! jeg elsker det ordet. Og det føles så godt å kunne skrive det, når jeg vet at jeg faktisk skal bli det. Tiden før man tar valget, det store valget om å begynne, slutte å utsette, begynne på veien mot frisk, er beintøff. Men når man først har tatt valget, kommer lettelsen. Det er ikke lett, men det finnes mye mere håp og glede i hjertet mitt i dag.

Jeg har vært ute i sola å sett på alt som har blomstret denne vakre vårdagen.
I dag har jeg også blomstret litt

Jeg kom tilfeldigvis over denne fine saken.

 har du tenkt over at et tre har årringer. En ring for hver år. Lurer på om vi mennesker har noe tilsvarende som forteller hvor mange år vi er? Eller om det vises på oss hva vi har vært gjennom i løpet av livet.
Det kan være arr, skrammer eller kanskje det bare er på innsiden? På denne stubben var det vertfall både skrammer og arr. Jeg tenkte litt på denne stubben. sammenlignet den med meg selv. Se så mye den har vært igjenom, men likevel så fin og flott og så mange år den har levd likevel.
Mine skrammer er på vei til å ta slutt. Nå kan årringene bli fine og jevne, så vil jeg bli en fin og flott stubbe til slutt jeg også. hehe...
Jeg har klart min første dag. Og jeg takker min kjære mamma for at hun har vært her sammen med meg og gjort dagen til en dag vi vil huske. Jeg takker henne for at hun er mamman min, for alt hun gir meg, for at hun er så sterk hele tiden, og for alt hun gir meg av motivasjon,støtte, omsorg og kjærlighet.


~Frida~

3 kommentarer:

 1. Gratulere!!! Du kan vær STOLT av dæ sjøl! Nyt følelsen, og ta den med dæ videre.

  SvarSlett
 2. Grattis babe!!!!
  Du e så BRA!!!!!!!!
  og stor klem te både dä og fine tove <3
  Hils masse fra mä!

  Lykke te i dag!

  <3<3<3

  SvarSlett
 3. Åh, kor arti Frida :D du e så fleeenk!
  Fortsett sånn :D <3
  koos Ingalill :)

  SvarSlett

gode ord dør sist