mandag 13. juni 2011

panic

Vekten raser opp... jeg får panikk. Alt går alt for fort. Jeg skal gå opp 0,7 g i uken, og da skal det verken være mer eller mindre. slik burde avtalen være. Jeg er så forferdelig redd, så utrygg, så angstfyllt. kroppen og hodet vil  ikke samarbeide. alt rundt meg inkludert meg er som tusen baller i lufta som fyker hit og dit i fullt kaos og krasj.

vil jeg få oppleve å løpe i grønne enger?
vil je kunne kose me med et måltid?
vil jeg bli frisk?
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Du må bare akseptere å gå opp i vekt skal du bli frisk! Den som aldri våger å kjempe vil heller aldri oppleve noen seier!

  SvarSlett
 2. Det er så bra det at du går opp i vekt, Frida!! Ikke la anoreksien styre tankene dine, det er dette Frida ønsker, å bli frisk!
  Jeg heier på deg <3

  SvarSlett
 3. Svaret på det tre spørsmålene vet Frida. Om hun ikke klarer å se svarene akkurat nå, vil hun klare å se dem snart. Her er de uansett: -Ja, du vil få oppleve å løpe i grønne enger. Ja, du vil få oppleve å kunne nyte ett måltid. Og ja, du vil bli frisk. Alt som forteller deg noe annet er ikke ett alternativ. Alt annet som sier at du ikke vil, er sykdommens ord, som snart forsvinner. Du vil jo bli frisk frida! Du tror jo at du kan bli frisk, gjør du ikke? Hvis ikke, begynn å tro. Fordi det er det som skal til for å drepe monsteret. Så vil jeg at du skal prøve å huske at det vil bli bedre for deg snart. Hvorfor? Fordi det ikke finnes noe annet alternativ enn å bli frisk, Frida.

  Pain is only Temporary, Pride is forever <3

  your pride..

  SvarSlett
 4. Ja,
  ja
  og ja, og det veit du <3

  Æ love dæ det blir bedre

  SvarSlett

gode ord dør sist