søndag 5. juni 2011

punktum

Det er vanvittig tungt å komme fra et åpent vakkert nymoderne sykehus med fysisk syke folk, til et gammelt psykehus med psykisk syke folk. Det merker man når man har anoreksi. Hode skal behandles et sted, og kroppen et annet, og kanskje er man riktig heldig og møter en behandler som vet hva psykosomatisk betyr.

PUNKTUM. jeg er lei av å være kasteball i dette systemet. Jeg er lei av å ikke bli tatt på alvor. jeg er lei av å kjempe. jeg er så utrolig forbanna på helsesystemet som lot meg falle så langt ned i grøfta som jeg er nå. Hva plager det dem? ingenting. De bryr seg ikke om jeg kaver og kaver hver dag. De merker ikke det? De burde gjort noe før jeg havnet så langt nede. De burde virkelig gjort noe, for det er jeg som må klatre opp igjen. Noe som er ufattelig jævli urettferdig å tenke på, med tanke på at jeg ikke kommer noen vei.

~Frida~

6 kommentarer:

 1. uff... trist det skal bli sånn.. jeg ønsker virkelig at du får bedre dager snart...

  KLEM
  <3

  SvarSlett
 2. Snuppa mii. Fortsett å kjemp. Du klare det!!!!!!
  Love you <3

  SvarSlett
 3. Kjenner jeg blir småirritert på Østmarka... Og på Helse-Norge og alt sammen - hvorfor er det ingen som kan hjelpe med begge deler!!?? Å være kasteball gjør alt mye, mye verre.

  SvarSlett
 4. Du fortjener så utrolig mye bedre, Frida <3 Men ikke gi deg! Bare fortsett å gå veien du har begynt på. Det er mange som støtter deg og som ønsker at du skal bli frisk. Du er ei fin og sterk jente. Jeg har vært gjennom mye av det samme, og det er mulig å bli frisk! Våg å ha mot til å håpe :)

  SvarSlett
 5. ta dette opp med avdelingen Frida, det skal ikke være slik som dette. Det er helt utrolig at du blir behandlet på denne måten. Du får rett og slett ikke adekvat helsehjelp, punktum! For å få dette må noen kjempe for deg, det måtte min familie, for jeg hadde det akkurat slik som deg. Ble sendt fra psyk til medisinsk om hverandre, og slik skal det ikke være! Krev din plass og din rett på hjelp. Synes det er helt forferdelig at helsevesenet kan holde på slik som de gjør. Kjemp Frida, og si ifra hva du mener om dette. Man skal ikke tie når man blir behandlet på denne måten! Du er verdens tapreste, det skal du vite!!

  SvarSlett
 6. Hei søteste Frida!
  Å føle seg som en kasteball i systemet, og ikke minst det å føle en ikke blir hørt er feil og så ufattelig tungt. En ting er å kjempe mot psykdommen, og i tilegg kjempe mot dem som egentlig skal hjelpe deg når tingene butter mot. Det er helt feil, og tapper deg for krefter som du egentlig skal bruke på å bli frisk!

  Du er kjempe sterk, Frida og du er på vei. Det føles kanskje ikke slik akkurat nå som du kaver og slites frem og tilbake mellom å ville bli frisk og anoreksitrollet som river i andre enden. Men du har kommet et stykke på vei. Bare det å ville og våge og gutse på når du kjemper mot trollet - det er styrke det! Det er vanskelig å se selv hvor langt en er kommet noen ganger- men du inspirerer så mange til å fortsette å kjempe mot å bli frisk. Gi aldri opp håpet, eller gutsen som du har i deg - den vil få deg langt, kjære venn. Jeg har stooor tro på deg. Varme styrkeklemmer til deg fra ~stilletrille~

  SvarSlett

gode ord dør sist