fredag 24. juni 2011

tilbakefall

Jeg satte meg ved middagsbordet i full angst. Jeg ville bare snu med en gang. Jeg mistet kontroll, anoreksitrollet fortalte meg løgner om alle kaloriene og fettet som ville legge seg på lårene, magen og ikke minst rumpa. Jeg trodde, jeg adlød, jeg fikk panikk, jeg kjente angsten bre seg over hele kroppen. Jeg kjente at dette var umulig.
i gråt prøvde jeg noen biter, pirket litt rundt i maten, kjente anoreksitrollet ta kontroll. I full panikk og angst løp jeg bort til søppelbøtta og vrengte magesekken. Anoreksitrollet vant. jeg tapte, og det kjente jeg langt inni hjerterota. jeg begynte å strigråte. jeg var så skuffet over meg selv. hvorfor kunne jeg ikke bare klart den j***a middagen? hvorfor måtte jeg tape? hvorfor måtte jeg falle? jeg følte meg så svak, så skuffet. nederlag! tap! tilbakefall! Jeg gråt og gråt. Jeg ble redd jeg hadde tapt kampen. Jeg var redd jeg hadde tapt sjansen min for å dra på festival neste helg. Jeg var redd for at anoreksien skulle begynne å styre meg igjen. Jeg var redd at anoreksien skulle ta fra meg alt jeg har klart de siste dagene.

Før måltidet var jeg fast besemt på at jeg skulle fullføre. Jeg skulle klare det! FORDI jeg skal på festival neste helg! jeg har fått klarsignal fra legen om at hvis vekten går opp NOK, får jeg på festival.
Jeg var innstilt på å klare ALT! jeg skulle på festival.
Så kom denne middagen da. Hva er det med middagen som gjør det så vanskelig?
hva er det med middagen som anoreksitrollet hater så fælt, og som igjen gjør det så forferdelig vanskelig for meg?

Full angst, full panikk. Det ble nok et sondemåltid i dag. Dette er et stort nederlag for meg.
Jeg føler meg svak, skuffet og sint.
~Frida~

3 kommentarer:

 1. Du må ikke bebreide deg selv. Det vil komme vanskelige dager og det vil komme lette dager. Det er ikke et tilbakesteg. Du prøvde jo. Det er det viktige. Og det ser sikkert legen også. :-)

  SvarSlett
 2. Selv om det ikke gikk så bra dette måltidet, må du ikke gi opp! Dette er et av flere tusen måltid du skal ha i løpet av livet, og om noen går dårligere enn andre må du bare tenke at det neste skal gå bra! :) I morgen kommer en ny dag med blanke ark, stå på Frida, du er sterkere enn anoreksien <3

  SvarSlett
 3. Ikke la dette ta motet fra deg, kjære deg! Dette skulle aldri bli en lett kamp, klart du vil tape noen av slagene, men du skal vinne KRIGEN! Okei, så vant anoreksien dette ene måltidet, men anoreksien blir STRAFFET: sondemat.
  Neste måltid er ALLTID en ny sjanse til å gjøre det riktig. Dette klarer du! :)

  SvarSlett

gode ord dør sist