onsdag 23. mai 2012

sommerdag

sommer, varme,lys...enderlig!
i dag har jeg virkelig gledet meg over hvor fin dagen har vært. jeg har vært glad, og det er jo en utrolig god følelse. jeg har sittet ute i sola mye, gått tur med noen andre pasienter og bare vært sosial.
det har ikke gått bra med alle måltidene i dag, men her fokuseres det på hva man klarer. jeg har spist alle måltidene og beholdt 3 av fem. i morgen skal jeg gjøre det enda bedre. i morgen venter en ny arbeidsdag,i veien til å bli frisk.

det skal gå min vei nå. jeg er sjefen!
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Hei! kom over bloggen din tidlig i kveld og jeg klarer ikke slutte å lese. jeg kan se du har slitt en del, men også at du har mestret. tenk gode tanker og tenk på de gangene du mestret. Vær sterk og aldri gi opp håpet, du klarer dette! :-)

  SvarSlett
 2. Hvordan går d med deg nå, frida?
  Klem

  SvarSlett
 3. Bekymret.. Noen som vet noe ?

  SvarSlett
 4. Jeg blir også bekymret når det går dagesvis mellom lyd fra deg Frida! <3

  SvarSlett
 5. Jeg er en slite med samme sykdom, Jeg ville bare fortelle deg at jeg finner deg inspirerende, måten du skriver på om måten du forteller leserne dine at du virkelig vil bli frisk. Det er ikke lett når man blir tvunget til noe man egentlig ikke vil men skjønner man må. Min største drøm er å leve et liv uten noen som helst bekymring over hva jeg skal spise eller hvordn jeg ser ut, for i den virkelige verden har ikke det noe å si. I den virkwlige verden finner du viktigere mer interessante ting å være opptatt av. Jeg håper vikelig du finner din vei ut av denne forferdelige sykdommen.

  PS: Du nevnte i et annet innlegg om andre ting du kan spise. Jeg ha noen forslag. Nøtter, tøket frukt, youghurt er mat som gir energi men som fremdeles er sunt.

  SvarSlett
 6. Den store fella er å absolutt skal spise sunt.Det som er sunt for en person,er ikke sunt for en annen.Det er å tenke sunt som har fått ting til å skli ut for meg.Gang på gang på gang.Og da alt av lettprodukter.Nå greier jeg å spise vanlig smør,vanlig ost og annen vanlig mat,uten at det er lavkalori.Jeg kan ikke si til meg selv at jeg skal spise sunt,men jeg skal spise vanlig.Det jeg vet andre folk spiser,som ikke har anoreksi.
  Ikke gå i samme fella som meg.Please!

  Blir veldig bekymret når du ikke har oppdatert bloggen på en uke.HVA SKJER?
  Klemmer og LOL.

  SvarSlett
 7. How's it going, how are you doing? We haven't heard from you in a while, I'm worried :(

  SvarSlett

gode ord dør sist