onsdag 6. juni 2012

livet er en gave

jeg har herved lagt i fra meg at omsorgsbolig er et alternativ. jeg velger å fortsette behandlingen, fortsette kampen, fortsette å velge livet overfor spiseforstyrrelsen. Jeg skal nå målene mine. JEG SKAL DET! det skal jeg bevise for meg selv og for alle sammen. Jeg skal bli frisk.

Det som er så fantastisk er at jeg i går fant ut at jeg hadde valg igjen. Jeg hadde glemt det. jeg hadde glemt at det er jeg som står i førersetet og kan ta valgene. Nå vet jeg det, og da vet jeg hva jeg må gjøre for at ting skal bli bedre. da er det bare å sette på autopiloten og gjøre det. fra nå av skal jeg begynne å tenke på livet som en gave. jeg er heldig som enda lever, og hver dag er en gave. man får mange forskjellige gaver i løpet av dagen. en klem, en koselig samtale, noe nytt, en hyggelig kommentar, en fin opplevelse. dagen er full av gaver, man må bare velge å se dem som gaver.

jeg er full av kampstyrke igjen nå. nå er det bare å fighte videre.
opp i vekt blir målet nå. tenk så mange nye fine gaver som åpner seg når jeg kommer på en høyere BMI.
jeg gleder meg
~Frida~

6 kommentarer:

 1. Denne fighten skal du vinne, Frida! Jeg vet du kan greie det. Jeg beundrer stå-på-viljen din. Masse lykke til i kampen for å bli frisk <3 Jeg heier på deg!

  SvarSlett
 2. Heja heja heja-you can do this:-*

  SvarSlett
 3. Det er kanskje enkelt å glemme det, en husk at anoreksi er en diagnose. Det er ikke deg. En diagnose kan ikke styre deg. Du styrer den!!! Så skrap den vekk som neglelakk på en neil. Stå på søta! <3

  SvarSlett
 4. U GO GIRL!
  GO FOR IT!!!!!!:D

  SvarSlett
 5. heier på deg, har troa på deg, du skal greie dette!!! :)

  <3

  SvarSlett
 6. DU er en gave til livet. :)

  SvarSlett

gode ord dør sist