mandag 17. desember 2012

kongehelg

Dette har vært litt av ei helg. var hjemme i leiligheten min og pyntet omtrent hele leiligheten min i alskens juledekorasjoner. Ja, jeg har til og med fått opp juletreet(plastikkjuletre, mn likevel vakkert) og pyntet det. Vel, jeg er fornøyd med resultatet vertfall, for julestemning har jeg hatt hele helga og leiligheten er renvasket og klar til at jula skal komme neste permisjon. Jeg gleder meg som et barn.

lørdag dro jeg til pappa og bakte litt pepperkaker sammen med de to tantebarna mine. kjempekoselig. Lille Aurora begynner å bli stor, men er fortsatt like glad i tanta si, så det blir mye kosing. tihi...
så dro jeg hjem til mamma, som hadde laget taco til oss. ukas høydepunkt er taco på lørdagen. Mammas taco er fantastisk. Senere på kvelden fikk jeg et lite besøk av to venninder. De ble ikke så lenge, men det var koselig likevel. gleder meg til å treffe dem mer i jula.

så var det helgas høydepunkt. Endelig treffe kjæresten min igjen. Vi dro på førjulskonsert med Are Hembre, Tone Damli Aaberge, Didrik Solli Tangen, fantastiske musikere og band, og Mona Grudt og Marvin ett-eller-annet. Jeg dro hjemmefra med en ikke så bra form, men når jeg satt i salen med kjæresten min i hånda, og satt med frysninger fra topp til tå i en time og hørte fantastiske artister synge julesanger og div. Jeg følte meg tilstede bare der og da, og klarte å nyte hver en tone. Det var en fantastisk julekonsert. Så jeg takker solistene for julestemningen, for den fikk jeg vertfall.

Jeg har klart å fyllt opp helga med masse friskt, og jeg gleder meg til jula. Da blir det masse mer av det.

Nå er det en ny arbeidsuke som kommer. fortsett å kjempe, fortsett å holde ut, så kommer omsider julen den. :)

ha en fin uke alle sammen
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Hei du!
  Så godt du har hatt gode opplevelser!
  Jeg fikk tipset av psykologen min om en side med mye spennende på. Blant annet så fant jeg 5 dagers inspirasjon som jeg tenkte jeg kunne dele med deg! Jeg synes det var så fint og det er så mye bedre enn så mye annet jeg har prøvd.
  Her har jeg lagt med fire dager (mangler den første, men det står hva den første er i dag 2 uansett) med noen fine verktøy. Hvis du vil kan du ta de dag for dag.

  Dag 2
  http://www.focusingresources.com/_private_/e_course/GBE_Day2.pdf
  Dag 3
  http://www.focusingresources.com/_private_/e_course/GBE_Day3.pdf
  Dag 4
  http://www.focusingresources.com/_private_/e_course/GBE_Day4.pdf
  Dag 5
  http://www.focusingresources.com/_private_/e_course/GBE_Day5.pdf

  Hentet fra http://www.focusingresources.com

  “ know this: It absolutely doesn´t work to try to stuff our feelings and impose calm. “Get over it”. “Think lovely thoughts”. All those positive thinking methods share the same problem: They ignore what is so. “What is not felt remains the same,” Eugene Gendlin says, and likewise for what is ignored.
  But what we CAN do is turn toward what troubles us with a friendly quality of interested curiosity. “Oh, hello!”
  By doing that, we become what those panicky inner places need: Self-in-Presence. Instead of taking over, they calm down. They´re like scared kids who need a hug and they they´re ok.
  Dont fight your feelings. Emotions aren´t good or bad, and they cant be decidede or explained out of existence. You feel how you feel.”

  Det handler om å annerkjenne at det er som det er. Og du møter det som det er. Og DET GIR ROM TIL FORANDRING. Det som er så bra er at gjennom de fire dagene jeg har linket til over, får en med noen verktøy til hvordan gjøre det:)

  Hilsen fra Madeleen

  SvarSlett
 2. Ønsket deg verdens beste julefeiring, Frida. Du er en inspirasjon. Fortsett å kjemp, snart et nytt år og nye muligheter. Stor klem fra Siv. (Østm. Ocd)

  SvarSlett
 3. Hei på deg Frida :)

  Håper du har hatt en så fin julefeiring du ønsket ? ;)
  Vil bare ønske deg et godt nytt år, håper så at det nye året skal bli SÅ mye bedre for deg !!!
  Nytt år- nye muligheter.. :D
  Eller bare en god fortsettelse på veien du går, hvis den er god for deg.. Hvis ikke håper jeg du forandrer retning og tråkker opp en bedre sti for deg selv ! ;)
  DU KAN !!!
  Beste hilsen fra bloggleser
  Lykke til,

  SvarSlett
 4. Fridaaaaaaa???????? Nå MÅ du blogge snart igjen!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 5. Vær så snill å blogg igjen

  SvarSlett
 6. Savner virkelig bloggene dine og jeg lurer fælt på hvordan du har det?

  SvarSlett
 7. Ja, vi er mange her ute som lurer på hvordan det går med deg.

  SvarSlett

gode ord dør sist