søndag 6. januar 2013

godt friskt år

beklager så mye at jeg ikke har blogget før nå. macen min har vært litt ute av drift kan du si.
Først vil jeg si godt nyttår til alle sammen. 2012 er ferdig og godt er det. Nå er det et nytt år. et nytt friskt år. For min del skal dette skje i praksis. Jeg er ferdig med spiseforstyrrelsen. Jeg orker rett og slett ikke mer. Nå skal jeg og mine behandlere gå for tilfriskning fullt ut. Dvs opp i vekt, normal kostliste, trening på et sunt nivå osv. Så har jeg tusen ting jeg har angst for som jeg skal eksponere meg for. Dette skal vi bruke tid på. Ja, nettopp , tid. Det er tiden som renner fra meg her. tiden av livet mitt. Jeg vil ikke være med på det lenger. Jeg har måttet komme hit for å innse at det ikke er dette livet jeg vil ha. Jeg har måttet kave opp og ned, hit og dit, frem og tilbake etc. for å bli så lei at jeg vil bli frisk.
Det er sikkert mange som tenker "dette har vi hørt før", men for meg spiller det ingen rolle hva andre tenker. Jeg gjør dette for min egen skyld nå. Jeg vil leve livet mitt. jeg vil ikke sitte på sidelinja og ikke leve. Jeg vil ikke overleve dagene mine gjennom destruktive eller spiseforstyrrede måter. Jeg vil ikke ha en spiseforstyrrelse. Jeg vil være sjefen.
Det er alt jeg KAN VÆRE(!) som har motivert meg til å ta dette valget. Jeg kan være hvem jeg vil. Jeg kan gjøre hva jeg vil. Et liv uten spiseforstyrrelsen betyr et liv hvor jeg kan leve slik jeg vil. Det betyr alt hva jeg har lett etter i alle disse årene. Det betyr frihet.
så 2013 blir et bra år. Det kommer til å bli tøft, det er klart. MEN jeg kommer til å gå fremover på veien mot frisk, og ikke den andre syke veien. Det krever ufattelig mye energi og krefter å opprettholde sykdommen, og hvis jeg bruker den energien til å jobbe mot å bli frisk, kommer jeg langt.
Det er dette jeg ønsker nå, og jeg er så motivert.
I morgen drar jeg tilbake  til dps´n med friskt mot og en ny start. håper dere støtter meg i dette. Jeg kommer nok til å blogge mer fremover også.

GODT NYTTÅR!
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Jeg tror på deg! :) Du klarer akkurat det du vil ;)
  Godt nyttår! <3

  SvarSlett
 2. Hvordan har julen din vært da?

  SvarSlett
 3. Hvor har du vært nå da? Siden du skal TILBAKE til dps'n??

  SvarSlett
 4. Ønsker deg lykke til med tilfriskningen! Det viktigste er at DU tror på at du klarer dette. Tro kan flytte fjell, sies det :)

  SvarSlett

gode ord dør sist