tirsdag 15. januar 2013

mange lurer nok på hvordan behandlingsopplegget mitt er og hvordan dagene mine er nå.
Jeg kan vel si såppas at jeg har vært på Orkdal DPS i noen måneder nå. De siste månedene har det kun vært fokus på selvskadingsproblematikken, siden den har vært så alvorlig at det mange ganger nesten har kostet meg livet. Jeg skulle få slippe å tenke på behandling av spiseforstyrrelsen og alt "presset" rundt det en stund. DPS`n skulle bli en plass jeg kunne føle meg trygg. Jeg fikk en ny diagnose etter en utreding her på dPS`n. Dissosiativ lidelse i alvorlig grad, og det viste seg at den var "skyld" i all selvskadingen. I det siste har vi behandlet den dissosiative lidelsen, og jeg er selvskadingsfri + mye friskere. Men nå som det problemet er på vei ut av livet mitt, kjenner jeg at jeg er langt fra den tilstanden jeg ønsker å være i. Spiseforstyrrelsen styrer mye av livet mitt, så av eget ønske har jeg nå begynt å behandle spiseforstyrrelsen her. Jeg føler meg trygg, jeg har en behandler jeg stoler fullt og helt på, og jeg føler meg klar til  å jobbe. Jeg har aldri vært så motivert. Dette er ekte. Jeg går for gull.
sakte men sikkert skal jeg ta tilbake livet mitt. Eller jeg har egentlig aldri hatt et liv, men nå skal jeg få det. Det som er så fantastisk er at jeg kan selv velge akkurat hvordan det skal være. Jeg er sjefen.
~Frida~

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Jeg følger bloggen din en god stund nå, men har ikke turt å legge inn en kommentar. Må si jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Nå lurte jeg på en ting.. Hva går behandlingen din ut på. Altså behandlingen mot dissosiativ lidelse, mener jeg. Jeg har samme diagnosen og blir ganske desperat av å ikke få den riktige hjelpen. så hvis du vil fortelle litt mer om det, blir jeg kjempeglad.

    SvarSlett
  2. Det hadde vært interessant å vite, syns jeg og... Jeg har nok vært dissosiativ i mer enn tredve år, så...

    SvarSlett

gode ord dør sist