mandag 15. april 2013

takk

hei alle sammen!

først må jeg bare si tusen takk for alle gode koselige hilsninger på 20-årsdagen min. blir helt rørt jeg.
så vil jeg si tusen takk til alle som gjorde dagen min så bra.
Jeg har hatt to kjempebrae feiringer.
lørdag feiret jeg med venner og hadde fest. jeg storkoste meg virkelig. Det var så herlig å treffe venner og bekjente igjen. tusen takk for det.
søndag feiret jeg med familie. takk til mamma som fikset det.

I dag er det akkurat ei uke til jeg skal på Levanger. Tenk det! om ei uke har jeg begynt på en ny etappe på friskveien min. Det er nok den viktigste biten for å bli frisk. snart skjer det. Det vi har ventet på så lenge. og jeg er klar. Jeg er så klar som det går ann å bli. nå er det ingen unnskyldninger for å snu eller flykte. På mandag er jeg i gang. Jeg gleder meg. tenk det! jeg får en glimrende sjanse til å få best mulig behandling. jeg er kjempeheldig. Jeg er kjempetakknemlig. Og jeg skal bruke sjansen min også. For jeg er klar.


jeg er veldig spent. Det er jo ikke uventet heller. Det blir litt av en kamp. hver dag skal det jobbes. hver dag blir en  kamp, men jeg skal gjennom. jeg skal vinne. Det blir godt å kjempe sammen med andre også. Vi er flere mot denne forferdelige sykdommen. jeg er ikke alene. jeg gleder meg til å komme igang.


det som er litt dumt er at det ikke er tillatt å blogge under behandlingen. så dette er nok noen av de siste ordene dere får fra meg på en stund. men dere kan jo følge meg litt på facebook.


det er rart. jeg har vært på dpsn her i et halvt år. mye har skjedd. jeg har virkelig fått helt fantastisk hjelp og jeg har vokst og blitt friskere på så mange måter. jeg er så takknemlig for det.
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Lykke til i Levanger Frida!! Kommer til å savne blogg-innleggene dine..

  SvarSlett
 2. Lykke til vennen:)Prøv å tenk at det behøver ikke bli så jævlig som man tror på forhånd.Det er min erfaring fra sist jeg var innlagt.Dette kommer du til å greie,fordi du er sterk!!

  Klem<3

  SvarSlett
 3. Kan du ikke lage deg en instagram konto da? Hvor de som ønsker kan følge deg? ;)

  SvarSlett
 4. Mot alle odds, drar du inn mot Levanger. Tenk på det:) Jeg må si jeg er litt stolt, selv om jeg ikke kjenner deg personlig. Lykke til:)

  SvarSlett
 5. Når jeg sier mot alle odds, mener jeg: du VAR mot alle odds:) Nå har du alle med deg:)

  SvarSlett
 6. Masse lykke til, Frida! Dette går rette veien!

  SvarSlett
 7. Glad og litt stolt på dine vegne, jeg! Selv om det er du som skal være stolt! :) Ønsker deg masse lykke til. Det blir fantastisk for deg å mestre og overvinne dette! <3

  SvarSlett

gode ord dør sist