lørdag 5. oktober 2013

tenk positivt

jeg vet ikke helt hva jeg sskal skrive om. Ting er vanskelige for tida. Jeg kjemper hele veien mot angsten og følelsene. Det er et evig jag. Jeg skulle bare ønske jeg kunne fått en pause. Jeg vil bare leve litt. Ta en pause fra alle tanker, bekymringer, angst og ubehag. Men det finnes ikke slike pauser i realiteten. Det finne ingen pauseknapp. Men det det går ann å gjøre, er å forbedre situasjonen her og nå. Man kan lære seg mestringsstrategier til å avlede seg og få ting litt til side. Det er vanskelig, og de fleste tenker kanskje at de bare utsetter å kjenne på ting, og kjenner seg kanskje litt urolig og at det ligger å pirker der likevel. Så det er tøft at det ikke finnes noen pauseknapp her i livet. Tror mange hadde hatt godt av det. Men så er det ikke slik, så da må man bare gjøre det beste ut av alt. Jeg har aktivt brukt takknemlighet for å føle meg litt bedre, Jeg har masse i livet jeg må være takknemlig for, og jeg er heldig. Ikke alle har både kjæreste, familie, venner, støtteapparat etc. Så når det går i motbakke, må man tenke på det positive.
For det finnes mye godt her i livet. Hvis man ser godt etter når man ligger der nede i gjørma. Det finnes gleder. en pauseknapp for meg kan være en gåtur på ladestien, og se sjøen og la meg selv seile tilbake til barndommen hvor jeg bare var helt bekymringsløs og lekte i fjæra. DER! hadde jeg en positiv tanke.
ja, tanker er noe underlige greier. har dere noen gang tenkt på tankens kraft. vi kan påvirke alt i livet vårt med tankene våre. nesten alt vertfall. poenget er at man kan bruke det positivt.
med tankene våre kan vi oppfylle drømmer. Det er kanskje et langt løp for å nå til drømmen din, men man starter alltid med en tanke, så en tanke til, og til slutt har man oppnådd det ønskelige. du vet med fornuften din hva som er viktig at man gjør eller handler på, mange har sterke ønsker eller drømmer for livet sitt, og sliter med å starte. De vet ikke hvor de skal starte. men med tankens kraft kan man kjempe seg gjennom vanskeligheter og vinne. Jeg sitter ikke med noen fasit, men det gjør dere. hver og en vet hvordan man skal nå målene sine, de må bare bruke tankens kraft for å være mentalt sterk nok til å nå dit.~Frida~

1 kommentar:

  1. Fine damer:-)
    Fortsett å kjempe Frida-du fotjene ett liv verdt å lev♥♥
    Kläm fra Ann Iren

    SvarSlett

gode ord dør sist