onsdag 28. januar 2015

kveldstanker

Jeg er litt trist i dag. Tenker mye. Tenker på hvor lang tid dette har tatt. hvor mange år jeg har kastet bort. de rundt meg sier at jeg kan dø når som helst pga skadene i magen, men jeg føler meg allerede død. I forrige uke fikk jeg en kraftig infeksjon. hadde nesten 41 i feber og var veldig dårlig. Da trodde jeg at jeg skulle dø. Det er det legene sier. Det skal bare en infeksjon til, før den stakkars kroppen min gir opp. Men nå prøver jeg å gjøre alt som står i min makt for å unngå infeksjoner og at magen skal gro, selv om det vil ta månedsvis.

Stemmene plager meg mye for tida. Spesielt nå som jeg spiser bra. Jeg føler meg som en feit gris, og det er det stemmene forteller meg også. Det er vanskelig å være tilstede i virkeligheten, for alt gjør så vondt. Men jeg prøver å bare ta en dag i gangen og leve her og nå. Men så er jo det så vondt, så det frister å bare sove bort dagene. Jeg pleier å bli slik når jeg har vært "innelåst" et par uker. Det er jo ikke naturlig for oss mennesker å bli holdt inne i et låst rom. Men nå føler jeg at timeouten min begynner å ende og jeg kan dra tilbake til Orkdal, så det er det som skal skje neste uke. Gleder meg veldig til å komme hjem til orkdal igjen. Rart å kalle orkdal for hjem, men det er jo der jeg bor nå. gleder meg til å være i leiligheten igjen, møte folk.. føler meg så ensom og deppa her inne.
Jeg gleder meg bare til å gå ut når jeg føler for det. Jeg har ikke vært ute på to uker. Men i morgen skal jeg heldigvis få lov å dra en tur på butikken :)

nå er det natta her... :)
~Frida~

1 kommentar:

  1. Wow, Østmarka høres skikkelig kjipt ut om de låser deg inne i et rom. Vanligvis har man i allefall ei avdeling å bevege seg på

    SvarSlett

gode ord dør sist